[pp_gallery id=”14924″] 

Normaal gesproken is mijn zomer volgeboekt met fantastische bruiloften. Dit jaar zijn veel van deze bruiloften, for obvious reasons, verplaatst. Maar… waar ik anders bijna geen tijd had voor gezinsshoots en loveshoots, kunnen deze shoots deze maanden nu wél worden ingepland!

Een unieke kans om nu een fotoshoot te boeken dus! En dat maakt me vrolijk, want ik hoop dat je juist in deze tijd ziet wat voor moois je in huis hebt. ;-)

Boek nu jouw zonsondergangsshoot

Wil je in 2020 graag jouw gezin vast laten leggen? Samen met je partner op de foto? Gewoon omdat je het leven wilt vieren of juist om een speciale reden, bijvoorbeeld omdat je zwanger bent? Vul hieronder vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en ik neem contact met je op om de fotoshoot te plannen!

Waar? Samen kiezen we een plek uit! Ik ken een hele hoop mooie locaties, maar ik vind het vooral belangrijk dat we er allebei blij van worden!
Hoe? Uiteraard volgen we de richtlijnen van de RIVM en houd ik minimaal 1,5 meter afstand. Deze shoots zijn alleen voor gezinnen en stellen uit één huishouden.
Wanneer? T/m augustus, we spreken ongeveer 1,5 uur voordat de zon ondergaat af.

 

Lijkt dit je tof? Vul hieronder het formulier in en ik stuur je meer informatie over mijn tarieven en werkwijze!