Een fotosessie waar je spontaan van gaat glimlachen, dat is deze. Ik doe graag gezinsfotografie en Marije had me al een tijdje terug gevraagd of ik foto’s van haar, Chris en Luuk wilde maken. Foto’s van Luuk alleen hadden ze genoeg, maar foto’s van hen drieën, die hadden ze niet. Op een vroege zaterdagochtend stond ik dus voor de deur bij dit mooie gezinnetje, klaar voor een fotosessie in de duinen.We hadden ontzettend geluk met het weer, de zon scheen zo hard als ze kon. Ik kan geen genoeg krijgen van deze foto’s, wat een heerlijk lachebekkie is Luuk en wat een voorraad aan gezichtsuitdrukkingen heeft ‘ie al opgespaard!

Wil je ook foto’s van jou en je gezin? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X