Zomerse bruidsfotografie op Urk | Jelle & Dianne

bruidsfotografie_urk_0001.jpg

Eind augustus dat ik de zonnige bruiloft van Jelle en Dianne fotografeerde op Urk. Het was voor mij best een eindje rijden, maar dat doe ik graag! Want het werd een mooie zonnige dag en onderweg verscheen er echt een prachtige zonsopgang boven de polders van Flevoland. Een schilderij in de lucht, daar kan geen mok koffie tegenop!
Nadat Dianne haar jurk met absoluut prachtige details aangetrokken had, vertrokken we naar de haven van Urk om de foto’s te maken. Het waaide er stevig, maar net niet te hard en dat was precies waar Dianne en ik op hadden gehoopt. Dianne’s jurk had namelijk nogal wat lagen tule en daar kun je heerlijk mee spelen wanneer de wind ermee aan de haal gaat.
Omdat Dianne en Jelle op hun grote dag veel tijd hadden ingepland voor de foto’s, konden we later ook nog andere en wat groenere locaties opzoeken. Op die manier maakten we een mooie mix tussen het water en het groen.

Wat ik zo leuk vond aan de bruiloft van Jelle en Dianne, was de lunch met hun familie voordat er getrouwd werd. Er werd echt de tijd genomen voor het eten met elkaar en voor hun familie. Pas bij het burgerlijk huwelijk voegden de vrienden van het bruidspaar zich bij hen. Volgens mij is het echt iets Urkers? Of heb jij het weleens meegemaakt elders in het land? Ik in de afgelopen jaren in ieder geval niet!
Maar waarom ook niet? Met een kleine groep je dag beginnen en halverwege de dag voegen andere gasten zich erbij. Op die manier ren je niet van de ene naar de andere gast, maar heb je de volle aandacht voor de mensen om je heen; zij die je dierbaar zijn. Een gedachte van mijn kant voor alle bruiden van 2015 en verder, iets moois om over na te denken!

Al met al, Jelle en Dianne – ik heb genoten van jullie dag! Een fijne, zonnige dag met een boel kleine bruidsmeisjes, mooie locaties en lieve gasten. Ik wens jullie het allerbeste!

bruidsfotografie_urk_0002.jpgbruidsfotografie_urk_0003.jpgbruidsfotografie_urk_0004.jpgbruidsfotografie_urk_0005.jpgbruidsfotografie_urk_0009.jpgbruidsfotografie_urk_0007.jpgbruidsfotografie_urk_0008.jpgbruidsfotografie_urk_0006.jpgbruidsfotografie_urk_0021.jpgbruidsfotografie_urk_0010.jpgbruidsfotografie_urk_0022.jpgbruidsfotografie_urk_0024.jpgbruidsfotografie_urk_0023.jpgbruidsfotografie_urk_0025.jpgbruidsfotografie_urk_0026.jpgbruidsfotografie_urk_0029.jpgbruidsfotografie_urk_0027.jpgbruidsfotografie_urk_0028.jpgbruidsfotografie_urk_0030.jpgbruidsfotografie_urk_0011.jpgbruidsfotografie_urk_0012.jpgbruidsfotografie_urk_0013.jpgbruidsfotografie_urk_0018.jpg

Een kleine noot tussendoor, is het je opgevallen hoe geweldig mooi het haar van Dianne is?! Toen ik ‘s ochtends bij haar binnenkwam, was ik spontaan verliefd op haar kapsel. Ik vind het zo mooi bij haar passen, iets heel anders dan je haar helemaal opgestoken! Lief jaar 2015, laat je me vaker zulke kapsels zien? <3

bruidsfotografie_urk_0015.jpgbruidsfotografie_urk_0020.jpgbruidsfotografie_urk_0017.jpgbruidsfotografie_urk_0019.jpgbruidsfotografie_urk_0014.jpgbruidsfotografie_urk_0016.jpgHeb jij trouwplannen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Stuur me een mailtje met jullie plannen en ik vertel je alles over mijn werkwijze en meer!

Vergelijkbare berichten