|

Mooie adresjes voor jouw bruiloft #2 – Webshop WeddingWinkel

webshop-weddingwinkel_0001.jpg

De komende donderdagen deel ik de leukste bedrijven uit de trouwbranche, fijne webshops waar je blij van wordt en adresjes die je dag goed maken. Interieurshops, weddingplanners, handlettering, er komt zoveel moois voorbij!

En bij deze adresjes, daar hoort de webshop WeddingWinkel zeker bij. Bjelke is de oprichtster van deze webshop en ik ontmoette haar tijdens een meet-up. Gezellig, creatief, je kunt onwijs met haar lachen en ze heeft bovenal een mooi hart. Haar webshop staat vol met styling en decoratie artikelen, je vindt er zoveel! Vooral de houten bloemenhouder (zie de foto hierboven) sprong er voor mij direct uit, beeld je die hangers eens in: in de bomen rondom de ceremonie van jullie buitenbruiloft, gevuld met bloemen. Of vol met rijst of bloemblaadjes, zodat jullie gasten ze kunnen rondstrooien. En zo kun je alle kanten op met deze mooie artikelen. Tijd om Bjelke beter te leren kennen!
webshop-weddingwinkel_0004

1. Vertel me meer over Bjelke!
Ik ben Bjelke en ben getrouwd met de liefste man van de wereld: Dennis. We wonen sinds november 2014 in Gouda en na ruim 10 jaar in Den Haag en Utrecht te hebben gewoond is het echt even wennen. Maar we vielen als een blok voor het super schattige huisje uit 1900 dat we nu huren, dus voor nu is het perfect!
Naast Dennis heb ik een heleboel andere liefdes, ;-) Zo word ik megablij van fotograferen, schrijf ik graag kaartjes, drink ik het liefst drankjes met vriendinnen in de stad, geniet ik van lekker eten, van koken en van uit eten gaan, hou ik van wandelen (hoe suf het ook klinkt…), zijn vlinders mijn lievelingsdieren, lees ik vaak en veel en vind ik het super om op vakantie te gaan.

2. Vertel me meer over de WeddingWinkel!
Weddingwinkel is echt een droom die uit is gekomen! Al even wilde ik een webshop opstarten en de domeinnaam Weddingwinkel.nl heb ik dan ook jaren geleden al gekocht. In april 2014 was het dan eindelijk zo ver: De shop ging online. En nu… een jaar later kan ik zeggen: wat is het leuk en wat gaat het goed! Echt een droombaan heb ik: Fotograferen en een webshop runnen: de perfecte combinatie.
De bestellingen nemen steeds meer toe, er stromen regelmatig leuke berichtjes binnen van tevreden klanten en ook zijn er die leuke telefoontjes van bruiden die de shop pas net ontdekt hebben, over 4 dagen gaan trouwen en heel graag nog last minute een bestelling plaatsen. Ze bellen dan met de vraag of dat haalbaar is?! Dat is zo leuk en ja, natuurlijk is dat mogelijk!
Ook heel leuk: er kopen naast bruiden ook veel klanten online bij Weddingwinkel die helemaal niet gaan trouwen, maar bijvoorbeeld een babyshower of kinderfeestje organiseren of gewoon een mooie woonslinger voor in huis willen hebben.

3. Waarvoor kun je bij jou terecht? Welke producten verkoop je?
Bij Weddingwinkel kun je terecht voor originele en eigentijdse styling en decoratie artikelen voor je bruiloft. Denk aan: vaasjes, zakdoekjes, ringkussens, gastenboeken, slingers en autolinten. Maar ook vind je bedankjes-pakketten of kaarten en verkopen we kleinere spulletjes zoals: touw, zakjes, rietjes, knijpertjes en klemmetjes.

4. Kun je meer vertellen over de producten?
Veel producten uit de shop zijn handgemaakt en bevatten natuurlijke materialen zoals jute, hout en wol. Ook werken we samen met creatieve bedrijven zoals Enjoy ooi en Tak. De ideeën ontstaan spontaan. Gewoon steeds proberen, veel op Pinterest rondkijken, combineren en vriendinnen om advies vragen. Soms krijgen we ook verzoeken op maat, heel leuk! Dingen namaken doen we liever niet te veel. Juist op zoek gaan naar dingen die er nog niet precies op die manier zijn en die dan gaan verkopen, dat is het mooiste. Een voorbeeld: We verkopen serpetines die je op zich overal kunt kopen in rolletjes. Maar de combinatie met het kraft papier met tekst per 2 stuks verpakt, dat was online nog nergens te bestellen. Een goede reden dus om dat in de Weddingwinkel webshop te verkopen!

5. Wat is je eigen lievelingsproduct uit de shop?
Mijn favoriete product uit de shop is met stip het zakdoekje ‘For your happy tears’. Heel simpel, schattig en basic. Dit is trouwens ook het meest verkochte artikel in de shop.

webshop-weddingwinkel_0002.jpg

6. Cappuccino of verse muntthee met honing?
Cappuccino, I love Coffee! In alle soorten en maten en meerdere keren per dag graag. Verse muntthee is ook heerlijk, maar dan zonder honing please, want dat lust ik niet.

7. Balkon of tuin?
Balkon en dan graag zo’n grote zodat je het een dakterras kunt noemen

8. Avondje bios of Netflix?
Absoluut Avondje bios. Series zijn niet echt aan mij besteed omdat ik dan niet meer kan stoppen met kijken. Dus uit zelfbehoud is het beter om af en toe een filmpje te doen. We hebben uiteraard wel Netflix, maar dat is meer voor Dennis.

9. Zoetekauw of zoute snacks?
Home made pie en blokjes oude kaas, blijer kun je me niet maken. Maar als ik moet kiezen dan ben ik toch echt meer een Zoetekauw (dat zal m’n tandarts beamen…)

10. Slip-ons of pumps?
Pumps, maar niet elke dag graag. Ik weet niet hoe het werkt, maar ik kom altijd gelijk in een feeststemming als ik op pumps loop.

 

Ik ben benieuwd: wat is jouw favoriete item? :-)

De WeddingWinkel vind je via hun website http://www.weddingwinkel.nl/De laatste aanbiedingen volg je via hun Facebookpagina en ze zijn ook op Instagram te vinden via @WeddingWinkel

Vergelijkbare berichten