Jullie albumbestelling is ontvangen!

Ik ga er mee aan de slag!

En nu jullie toch bezig zijn... Hebben jullie al nagedacht over prints als cadeaus en wall art voor aan de muur?

Gebruik de code THANKYOU

voor 30% korting op de producten in jullie galerij!

Een aantal producten in de spotlights...

Wall Art

Nog op zoek naar een foto aan de muur? Ik ben fan van de wall-art van mijn leverancier! Je vindt deze wall art in de shop bij de online galerij!

De fotoafdruk wordt verlijmd op houten achtergrond. Dit geeft de foto een chique, strakke uitstraling waardoor het een perfect product is voor in elk interieur! Doordat de bevestigingsgaten in het hout zijn geboord, hangt de foto strak tegen de muur of je kunt 'm juist neerzetten op een dressoir. Of kies de mooiste foto’s en bestel meerdere formaten. Hang naast elkaar en je hebt een te gekke fotomuur.

Ook de foto's in lijsten zijn prachtig, deze maken je foto net even iets klassieker dan wanneer je de wall art bestelt.

TIP! Twijfel je over de maat? Gebruik dan schilderstape om de afmetingen op je muur af te tapen. Veel mensen denken namelijk dat bijvoorbeeld een 60*90 of 70*100 véél te groot is, maar foto's vallen vaak kleiner uit dan groot. Dus het is goed om dat even uit te meten en daar een paar dagen tegenaan te kijken. Ik wil jullie hier natuurlijk ook graag in adviseren, dus. stuur mij vooral een foto!

Bedankfoto's

Wil je jullie gasten graag bedanken? In de online shop (bij jullie galerij) vind je ook passepartouts: de foto's zijn tussen verschillende lagen karton gemonteerd, wat resulteert in een duurzame print van 2 mm dik. Hierdoor is het een lijstje op zichzelf en een mooi cadeau om bijvoorbeeld aan jullie getuigen te geven.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X