Om deze foto. Dit beeld laat perfect zien waarom ik fotografeer. Niet om de mooie details die je op elke bruiloft vindt, niet om de shoot. Natuurlijk doen ze er toe en ik vind het heerlijk om ze te fotograferen! Het is een prachtige omlijsting van de mooiste dag van jullie leven. Maar het gaat me om déze momenten. Om ze te vereeuwigen, vast te leggen, nooit meer los te laten. De woorden van opa’s speech staan misschien wel opgeschreven op papier, maar de trotse blik van oma: die is voor in de boeken.

grootouders_op_bruiloft_0011

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X