Vrolijke gezinsfotografie op het strand

Gezinsfotografie op het strand van Scheveningen

Eric en Annemieke mailden mij afgelopen zomer dat zij graag foto’s voor aan de muur wilden. Na een kort overleg besloten we naar het strand van Den Haag te gaan, omdat de lichte kleuren van het strand prachtig bij hun interieur staan. De kleuren van het interieur is altijd iets waar ik naar vraag, want uiteindelijk is de woonkamer, hal of slaapkamer de plek waar de foto’s komen te hangen! En dan is het belangrijk dat deze kleuren matchen!

We hadden gelukt, want op de dag dat we afspraken was het heerlijk zonnig en het werd een zaterdag vol gezelligheid, chaos en zand. We deden wedstrijdjes, speelden in het zand en de knuffels waren niet uit de lucht. Heerlijk!

Gezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van ScheveningenGezinsfotografie op het strand van Scheveningen

Wil je voor deze zomer ook een fotoshoot met jouw gezin boeken? Stuur me dan direct een mailtje en we prikken samen een datum en een locatie!

Vergelijkbare berichten