Het verhaal achter de foto – Wie kijkt daar achterom?

Tijdens kennismakingsgesprekken leg ik vaak uit hoe foto’s tot stand zijn gekomen. Een tijdje terug vroeg ik op Instagram of mijn volgers het leuk zouden vinden als ik die verhalen ook online deel. En zij antwoordden volmondig ‘ja’, dus superleuk!

Vandaag deel ik graag deze foto! Want wat jij waarschijnlijk ziet, is een bruid die door haar vader wordt binnengebracht en een man die niet naar de bruid kijkt, maar naar de bruidegom.

Wat ik zag: twee trotse vaders. Één die zijn dochter weggeeft en één aan de rand van het gangpad die zijn enthousiasme niet voor zich kan houden en het niet kan laten om nog even trots naar zijn zoon te kijken: ‘kijk jongen, daar komt ze. Zie je het wel? Daar komt jouw bruid.’

Ik zie twee trotse vaders. Ik zie een prachtige bruid. Ik zie het silhouet van de lach van de bruidegom. Ik zie connectie. Verbinding. Blijdschap. Warmte. En dat is waarom ik zo graag doe wat ik doe. Zie je het nu ook? ;-)

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je graag dat ik er ook op jullie bruiloft bij ben? Neem contact met me op via het contactformulier, zodat we kunnen kletsen over jullie plannen!

Vergelijkbare berichten