Het mooie van een een Day-in-the-life-reportage is dat je niet hoeft te poseren of iets ongewoons hoeft te doen. Het is de meest relaxte shoot ooit en dat vinden vaders ook!

Ik snap je twijfel helemaal! Het zijn echter de kleine momenten op een dag die een reportage zo waardevol maken. Momenten die jou misschien niet eens meer opvallen! ;-)

Het zal inderdaad even wennen zijn, maar ik kan je verzekeren dat je al snel niet meer door hebt dat ik fotografeer. Beschouw me maar als een extra set ogen! ;-)

Alle collecties bevatten de digitale bestanden en ze worden geleverd via een online galerij. Ook bevat elke collectie een album; bestanden worden zo makkelijk vergeten wanneer ze op een harde schijf worden bewaard. Op deze manier kun je de foto's elke dag zien en word je telkens herinnerd hoe mooi en uniek jullie gezin is.

Stuur me vooral een mailtje via het contactformulier, ik beantwoord je vraag graag!

FAQ Bruiloften

Daar word ik blij van! Neem contact met mij op via het contactformulier! Ik stuur jullie mijn digitale informatiebrochure en we maken een afspraak om te kletsen over jullie, mij, jullie bruiloft en nog veel meer. Wanneer er een klik is en de offerte is ondertekend, zetten we samen de datum vast en staat jullie bruiloft groot in mijn agenda.

De meeste bruidsparen nemen 6-10 maanden voor de bruiloft contact met mij op. Is jullie bruiloft al eerder? Stuur me gerust een bericht om te kijken of ik op jullie (eventuele) datum beschikbaar ben!

Een dag (of weekend) vol met jullie intieme club vrienden en familie, buiten trouwen, lekker lang tafelen aan lange tafels, persoonlijk, vol speeches, je eigen ding doen, niet omdat het moet – maar omdat het kan. Volgens mij zijn dat de perfecte ingrediënten voor een geweldige dag.

Ja! Ik lever zeker albums, want een album is de allermooiste manier om de foto’s van jullie dag te bewaren en te koesteren. Ik lever luxe albums in verschillende maten, met verschillende coveropties. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie deze albums inkijken en bespreken we de mogelijkheden.

Ik ontvang erg veel aanvragen en al deze ‘misschien-datums’ bijhouden, is veel werk. Die tijd besteed ik liever aan fotograferen! ;-) Om die reden kan ik geen data vrijhouden in mijn agenda, totdat de offerte is getekend en daarmee de boeking definitief is.

Yes, ik reis graag! Stuur me vooral een berichtje, en dan bespreken we de mogelijkheden!

Nederland blijft natuurlijk een kikkerlandje, dat is waar. Voor de bruiloft zoeken we daarom ook een binnenlocatie. Heb ik al veel gebruik moeten maken van deze optie? Nee, bijna nooit. Het regent namelijk bijna nooit de hele dag lang!

Ik heb gelukkig nog nooit een bruiloft hoeven missen door ziekte. Ik ben bijna nooit ziek en ik zet alles op alles jullie bruiloft te fotograferen. Maar als het echt niet lukt, heb ik een groot netwerk aan collega's. Er is dus altijd een collega die voor mij kan inspringen!

Stuur me een mailtje via het contactformulier en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!

Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

Privacyverklaring