Veelgestelde vragen – Bruiloft

We willen jou graag als onze bruidsfotograaf! Hoe gaat dat in z’n werk?
Daar word ik blij van! Neem contact met mij op via het contactformulier! Ik stuur jullie mijn digitale informatiebrochure en we maken een afspraak om te kletsen over jullie, mij, jullie bruiloft en nog veel meer. Wanneer er een klik is en de offerte is ondertekend, zetten we samen de datum vast en staat jullie bruiloft groot in mijn agenda.

De meeste bruidsparen nemen 8 – 12 maanden voor de bruiloft contact met mij op. Is jullie bruiloft al eerder? Stuur me gerust een bericht om te kijken of ik op jullie (eventuele) datum beschikbaar ben!

Wat is een echte Inge-bruiloft?
Een dag (of weekend) vol met jullie intieme club vrienden en familie, buiten trouwen, lekker lang tafelen aan lange tafels, persoonlijk, vol speeches, je eigen ding doen, niet omdat het moet – maar omdat het kan. Volgens mij zijn dat de perfecte ingrediënten voor een geweldige dag.

Lever je ook albums?
Ja! Ik lever zeker albums, want een album is de allermooiste manier om de foto’s van jullie dag te bewaren en te koesteren. Ik lever luxe albums in verschillende maten, met verschillende coveropties. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie deze albums inkijken en bespreken we de mogelijkheden.

Kun je onze datum in optie zetten?
Ik ontvang erg veel aanvragen en al deze ‘misschien-datums’ bijhouden, is veel werk. Die tijd besteed ik liever aan fotograferen! ;-) Om die reden kan ik geen data vrijhouden in mijn agenda, totdat de offerte is getekend en daarmee de boeking definitief is.

Werk je door heel Nederland?
Zeker! :-)

Wij trouwen in het buitenland. Ga je met ons mee?
Yes, ik reis graag! Stuur me vooral een berichtje, en dan bespreken we de mogelijkheden!

Stel nou dat het regent op de bruiloft?
Nederland blijft natuurlijk een kikkerlandje, dat is waar. Voor de bruiloft zoeken we daarom ook een binnenlocatie. Heb ik al veel gebruik moeten maken van deze optie? Nee, bijna nooit. Het regent namelijk bijna nooit de hele dag lang!

Wat doe je als je ziek wordt?
Ik heb gelukkig nog nooit een bruiloft hoeven missen door ziekte. Ik ben bijna nooit ziek en ik zet alles op alles jullie bruiloft te fotograferen. Maar als het echt niet lukt, heb ik een groot netwerk aan collega’s. Er is dus altijd een collega die voor mij kan inspringen!

Mijn vraag staat hier niet bij.
Stuur me een mailtje via het contactformulier en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!

Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.