Twee nieuwe Story Awards!

Ik heb twee nieuwe Story Awards gewonnen bij de internationale wedstrijd This is Reportage. Deze ronde werden er weer heel veel foto’s ingestuurd: +12.000! Daarvan zijn er slechts 62 foto’s geselecteerd voor een Reportage Awards (een losse foto) en 19 foto’s hebben een Story Award (een verhaal van 15-20 foto’s) gewonnen.. Dus dat twee van de 19 Story Awards van mij zijn… Dat maakt me wel trots! ☺️

Hieronder vind je de twee bruiloften. Eentje was een heerlijk chille campingbruiloft bij Buitengoed De Boomgaard in Bunnik en bij de ander ging het dak eraf bij Bodhi Beach in Zandvoort.

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je blij van alle foto’s in deze blog en op de website? Stuur me een berichtje en ik laat je zo snel mogelijk weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum!

Vergelijkbare berichten