Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Utrecht? Wat komt er veel bij kijken in deze zoektocht, hè? Utrecht is een prachtige stad om te trouwen en de herinneringen aan jullie bruiloft leg ik graag voor jullie vast!

Trouwfotograaf Utrecht

In Utrecht heb je prachtige locaties om te trouwen. Denk alleen al aan het idee van trouwen in de prachtige Domtoren in het centrum. Of wist je al dat je ook kunt trouwen in de Watertoren van Utrecht? Inclusief een prachtig uitzicht over de stad? Er zijn genoeg mogelijkheden te verzinnen, van trouwen in een kas bij de Moestuin tot een romantische bruiloft bij het Centraal Museum.

Ook qua fotolocaties heeft Utrecht veel plekken. Je kunt de idyllische straatjes in het centrum opzoeken, maar rondom Utrecht is ook genoeg mooie natuur te vinden.

Trouwfotograaf Utrecht

Spontane, liefdevolle fotografie

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Het is de schaterlach van opa, de stiekeme traan van je moeder, dat gezellige moment borrelen met vrienden, de prachtige ceremonie in het bos. Ik zoek naar de emoties, de details, de momenten en de liefde tussen jullie en jullie gasten. De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland ruim 150 bruiloften mogen vastleggen. Vaak hoor ik dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment. Het geeft namelijk aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

 

Trouwfotograaf Utrecht – Kennismaken

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je hier op de website vindt, neem dan vooral even contact met me op, zodat we met elkaar kunnen kijken of jullie datum nog beschikbaar is. Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een maximum van vijf bruiloften per maand. Met name de populaire trouwmaanden zitten snel vol. Wacht dus niet te lang met het mailtje over jullie plannen voor jullie bruiloft.

Tijdens het kennismakingsgesprek kletsen we verder over jullie bruiloft, kijk ik met je mee naar de dagplanning en zoeken we ook samen naar een fotolocatie – een locatie die bij jullie past.  De afgelopen jaren ben ik op zoveel mooie plekken geweest (Nederland is zo mooi!), dat ik jullie daar graag bij help. Ook als je vragen hebt, of op zoek bent naar toffe leveranciers en adresjes, help ik je natuurlijk graag verder.