Trouwfotograaf Rotterdam – Marnix & Jacqueline

Vorige week fotografeerde ik de bruiloft van Marnix en Jacqueline in Rotterdam en het was een klein beetje een thuiswedstrijd, aangezien ik vlakbij Rotterdam woon. En wat was het tof! Een bruiloft vol kleur en bloemen, zo kleurrijk! Het was ook echt een Rotterdamse bruiloft, waarbij we startten in de wijk Katendrecht en met de watertaxi door de stad voeren om naar verschillende plekken te bezoeken voor de fotoshoot.

Uiteindelijk kwamen we uit bij Borgo d’Aneto, een Italiaans restaurant met uitzicht over de Nieuwe Maas. Marnix en Jacqueline gaan daar vaker eten en dit was de perfecte plek voor hen om te gaan trouwen! Het leuke is ook dat Borgo d’Aneto alleen bruiloften organiseert voor gasten die er vaker komen, dus het is echt een originele en intieme locatie om te trouwen. En het pastte precies: Marnix en Jacqueline vierden hun bruiloft ook heel intiem met een klein groepje mensen die het dichtstbij hen staan. Ik hou daarvan, dat je gewoon doet wat goed voelt en wat bij jullie past. :-)

Nadat er getrouwd was, werd er geproost en werd er een heerlijk Italiaans diner geserveerd. Intussen lette ik nog even op de zonsondergang, want we hoopten op een prachtig gekleurde lucht. Helaas kwamen er wat wolken waardoor er geen zonsondergang was, maar de lichtjes van de skyline maakten alles goed!

Marnix en Jacqueline, van harte gefeliciteerd! <3

Trouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de MaasTrouwfotograaf Rotterdam - trouwen aan de Maas

Locatie: Borgo d’Aneto
Decoratie: Heléne Verhoeff
Bruidstaart: Sis Cakery
Trouwjurk: Assepoester
Trouwpak: Aart
Ringen: Rikkoert

Bruidsfotografie 2018

Vergelijkbare berichten