Trouwen in de winter – Jorrit & Elle-Marie

Vorig jaar in december fotografeerde ik de winterbruiloft van Jorrit en Elle-Marie en deze bruiloft ligt al een tijdje op de stapel om geblogd te worden. Tot vandaag, want trouwen in de winter is zo leuk!

Toen Jorrit en Elle-Marie ongeveer een jaar geleden bij mij op gesprek kwamen, wist ik direct: dit wordt een te gekke dag. Hoe dit stel met elkaar omgaat, zo met elkaar kan lachen en hun verhalen die ze vertelden zichzelf en hun gasten: dit kon niet anders dan een grote gezellige boel te worden.
En dat werd het. De dag begon voor mij in het knusse huis van de ouders van Elle-Marie, waar Jorrit haar kwam ophalen in een mini-mini-mini autootje. Daarna hadden we een relaxte, winterse shoot in het centrum van Oudewater en intussen verzamelden de daggasten zich alvast in Woerden, waar zij het bruidspaar opwachtten voor een lunch en het burgerlijk huwelijk in Kasteel Woerden. Bij binnenkomst in de trouwzaal zong het zusje van Elle-Marie een prachtig nummer. Ik vind het altijd zo te gek als op zo’n manier de ceremonie persoonlijk gemaakt wordt en talenten gezien worden. Samen met de grappige anekdotes over Jorrit en Elle-Marie, maakte dat de ceremonie helemaal af. Terwijl de ceremonie bezig was, kwam een oude dubbeldekker bus voor rijden en vertrokken we naar Gouda waar de Sint-Janskerk in volle glorie de kerstsfeer ademde. In elk seizoen is de Sint-Jan mooi, maar met kerst… Zo mooi. :) De kerkdienst werd begeleid door JES Music en het meest toffe was het zegenlied wat de gasten als verrassing voor het bruidspaar zongen. Kippenvel zo prachtig, ook voor mij.
Anyway, alweer genoeg gepraat – bekijk zelf de winterse foto’s maar!

trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0002.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0001.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0003.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0006.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0007.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0010.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0012.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0009.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0014.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0016.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0015.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0017.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0018.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0019.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0020.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0022.jpgtrouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0024trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0025trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0026trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0029trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0030trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0031trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0032trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0033trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0041trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0036trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0038trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0040trouwen-in-de-winter-jorrit-elle-marie_0037

Gaan jullie deze winter of in 2017 trouwen? Mail me via het contactformulier jullie plannen en ik stuur je mijn brochure met mijn werkwijze toe!

Vergelijkbare berichten