Trouwen bij Landgoederij in Bunnik

Halverwege april trouwden Henkjan en Maaike bij de Landgoederij in Bunnik en wat een heerlijk, persoonlijke bruiloft was dit! Ze deden lekker hun eigen ding, de dag was vol kleine, persoonlijke touches en stiekem ben ik een beetje verliefd op Maaike’s lach. En dan vooral wanneer ze naar Henkjan lacht, prachtig!

First look

‘s Ochtends begon ik de dag bij Maaike’s ouderlijk huis in Soest en daarna reden we naar een park vlak in de buurt waar Henkjan Maaike al opwachtte. De first look vond plaats en die vloeide heel fijn over in de shoot. Ik vind het altijd zo tof als bruidsparen ervoor kiezen om elkaar voor het eerst te zien op de fotoshootlocatie, dan heb je echt alle tijd om elkaar te bewonderen en de dag samen te beginnen. Ik merk dat bruidsparen die elkaar bij de fotoshoot zien, veel meer tijd voor dit bijzondere moment nemen: je hebt namelijk niemand om je heen (Denk aan nieuwsgierige buurvrouwen, moeders die je boeket graag willen zien.. ;-)) die afleidt! Je ziet elkaar voor het eerst, hier heb je zolang naar uitgekeken! Maak er dan ook een speciaal moment van! Ook heeft de fotograaf veel beter de ruimte om dit voor jullie vast te leggen.

De landgoederij in Bunnik

Na de fotoshoot was het tijd om naar de Landgoederij in Bunnik te gaan, waar de rest van de dag plaatsvond. Intussen verzamelden de gasten zich allemaal al bij de Landgoederij, om het bruidspaar in de ceremoniezaal op te wachten. Twee broers gaven een speech en de trotse blikken waren volop aanwezig. En daar word ik altijd weer heel blij van, deze momenten leg ik zo graag vast!
Daarna was het tijd voor de groepsfoto’s en werd de zaal omgebouwd voor een heerlijk diner. Ook hier was er weer tijd voor speeches en lieve woorden, en had iedereen lekker de tijd om met elkaar te kletsen en van het moment te genieten.

Henkjan en Maaike, gefeliciteerd! Geniet van deze preview!

Bruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik UtrechtBruidsfotograaf Landgoederij Bunnik Utrecht

Meer van mijn portfolio zien? Of checken of jullie datum nog beschikbaar is? Stuur mij een mailtje!

Vergelijkbare berichten