Trouwalbums & Wall Art

Hoe meer jaar er voorbij gaan, hoe waardevoller jullie foto's zullen worden. De foto's in het trouwalbum helpen je om herinneringen op te halen: hoe jij je voelde op de bruiloft, maar ook herinneringen aan jullie gasten.

Albums zijn de perfecte manier om jullie verhaal te laten zien: het afdrukken van jullie foto's is een investering voor altijd en een trouwalbum is een boek wat naar elk huis meeverhuist: een echt familiebezit. Én het is ook een prachtig item voor in jullie interieur!

“Het ontwerp van ons album vinden we heel creatief en door de stijlvolle indeling straalt het rust uit. Naast een mooie herinnering vinden we ons album daarom ook een echt arty kunstwerk!”

- Job + Mieneke

Tijdloos design

De albums die ik lever hebben een zogenaamde lay-flatverbinding, waardoor de pagina’s plat vallen en in elkaar overlopen. Hierdoor kunnen we alle ruimte kunnen benutten. Ook kun je er een luxe opbergdoos bij bestellen, om het trouwalbum extra bescherming te geven. Anders dan bij veel andere fotografen, kunnen jullie zelf kiezen welke beelden jullie in het trouwalbum willen. Samen maken we er een prachtig aandenken van!

Materialen

Voor de cover kun je kiezen uit talloze kleuren leder, linnen en velvet. Op die manier zorgen we er samen voor dat de albumcover goed matcht met de sfeer van jullie dag en het een prachtig geheel wordt. Je kunt ieder album uitbreiden qua formaat, het aantal pagina’s en er zijn verschillende opties voor de cover, de opties zijn eindeloos!

Getuigenalbums

Verras jullie ouders of getuigen met een mini-album, zodat zij ook een tastbare herinnering hebben aan de bruiloft. Of kies voor een extra album voor jullie kinderen!

“Wauw, wat is het album prachtig geworden!
 Deze gaan we vol trots showen aan onze familie en vrienden.
Bedankt voor alle tijd en energie die je erin hebt gestoken
 om dit prachtige eindresultaat te bereiken!
 We zijn verliefd!”

- Marinus + Astrid

Kennismaken?

Ik hoor graag meer over jullie plannen. Neem nu contact op om te controleren of ik beschikbaar ben. Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan, dus wacht niet te lang met contact opnemen.

Check jullie trouwdatum >>

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X