Trouwalbums & Wall Art

Wanneer je jullie trouwfoto’s wilt laten afdrukken, zijn er zoveel opties. Maar het product waarvan ik altijd hoop dat elk bruidspaar zal kiezen, is een professioneel ontworpen trouwalbum. Een album vertelt het verhaal zoals geen ander product dit kan vertellen. Het vertelt het verhaal van de start van jullie huwelijk met de mensen die je het meest lief hebt.

Het is een boek dat je er elke keer weer bij kunt pakken – wanneer je een jubileum viert, maar ook op een regenachtige dinsdagavond wanneer je fijne herinneringen wilt ophalen. Een trouwalbum is een investering voor altijd en een boek wat naar elk huis meeverhuist. Een echt familiebezit. En zeg nou zelf, samen het album doorbladeren is een stuk romantischer dan swipen over de iPad, toch? ;-)

“Het ontwerp van ons album vinden we heel creatief en door de stijlvolle indeling straalt het rust uit. Naast een mooie herinnering vinden we ons album daarom ook een echt arty kunstwerk!”

- Job + Mieneke

De album die ik lever hebben een zogenaamde lay-flatverbinding, waardoor de pagina’s plat vallen en in elkaar overlopen. Hierdoor kunnen we alle ruimte kunnen benutten. Ook kun je er een luxe opbergdoos bij bestellen, om het trouwalbum extra bescherming te geven. Anders dan bij veel andere fotografen, kunnen jullie zelf kiezen welke beelden jullie in het trouwalbum willen. Samen maken we er een prachtig aandenken van!

Een tijdloos design

Materialen

Voor de cover kun je kiezen uit talloze kleuren leder, linnen, papier en nubuk. Op die manier zorgen we er samen voor dat de albumcover goed matcht met de sfeer van jullie dag en het een prachtig geheel wordt. Je kunt ieder album uitbreiden qua formaat, het aantal pagina’s en er zijn verschillende opties voor de cover, de opties zijn eindeloos!

“Wauw, wat is het album prachtig geworden!
 Deze gaan we vol trots showen aan onze familie en vrienden.
Bedankt voor alle tijd en energie die je erin hebt gestoken
om dit prachtige eindresultaat te bereiken!
 We zijn verliefd!”

- Marinus + Astrid