Trouwalbums

Er zijn veel verschillende producten en opties waar je uit kunt kiezen als je jullie trouwfoto’s wilt laten afdrukken. Maar het product waarvan ik altijd hoop dat elk bruidspaar zal kiezen, is een professioneel ontworpen trouwalbum. Een album vertelt het verhaal, zoals geen ander product dit kan vertellen. En niet alleen van deze ene dag, maar het verhaal van de start van jullie huwelijk met de mensen die je het meest lief hebt.

Het is een boek dat je er elke keer weer bij kunt pakken – wanneer je een jubileum viert, maar ook wanneer het iets minder gaat en je de fijne herinneringen wilt ophalen aan één van de mooiste dagen van jullie leven. Een trouwalbum is een investering voor altijd. En zeg nou zelf, samen het album doorbladeren is een stuk romantischer dan swipen over de iPad, toch? ;-)

 

“Het ontwerp van ons album vinden we heel creatief
en door de stijlvolle indeling straalt het rust uit.
Naast een mooie herinnering vinden we ons album
daarom ook een echt arty kunstwerk!”

– Job & Mieneke (oktober, 2016)

 

Een tijdloos design

Omdat een album een investering is en naar elk nieuw huis weer mee verhuist, lever ik albums van hoge kwaliteit met een strak en tijdloos design. De albums hebben dikke pagina’s  en een lay-flatbinding, waardoor de pagina’s plat vallen en in elkaar overlopen. Hierdoor kunnen we alle ruimte kunnen benutten. Ook kun je er een luxe opbergdoos bij bestellen, om het trouwalbum extra bescherming te geven.

Materialen

Voor de cover kun je kiezen uit talloze kleuren leder én linnen, zodat de albumcover goed matcht met de kleuren van jullie dag en het samen een prachtig geheel wordt. Je kunt ieder album uitbreiden qua formaat, het aantal pagina’s, jullie namen laten stempelen op de voorkant, de opties zijn eindeloos! Wil je ook een kleine versie van jullie album aan je ouders of getuigen cadeau geven? Dat kan ook!

Kom vooral eens langs om de albums te bekijken!

 

“Wauw, wat is het album prachtig geworden!
Deze gaan we vol trots showen aan onze familie en vrienden.
Bedankt voor alle tijd en energie die je erin hebt gestoken
om dit prachtige eindresultaat te bereiken!
We zijn verliefd!”

– Marinus & Astrid (september, 2014)

 

Menu