Celiça over zichzelf:

“Ik ben Celiça en thirty something. 😉 Inmiddels fotografeer ik al bijna 15 jaar huwelijken; de sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer weer. Een verhaal vertellen met beeld is wat ik het liefst doe en daar past een trouwdag helemaal in.

De liefde voor fotografie heeft mijn vader mij meegegeven, uren kon ik meekijken hoe hij foto’s afdrukte in de doka. Fantastisch vond ik dat! Maar mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit fotograferen. Ik sport graag en ben gek op dansen, zoals salsa en bachatta. Wanneer ik stilzit, drink ik graag een wijntje (het liefst in de warme zon en met Inge!).

Ik kijk er naar uit om jullie bruiloft vast te mogen leggen, zodat Inge er een prachtig geheel van kan gaan maken.”


Inge over Celiça:

“Ik heb Celiça leren kennen via ons mooie vak! Omdat we bij elkaar in de buurt wonen, leek het ons gezellig om eens koffie te gaan drinken en te kletsen over fotografie. En dat klikte heel goed! Wat ik waardeer in Celiça, is dat zij zo relaxed is. ‘Go with the flow’ is haar motto en dat maakt haar een hele fijne fotograaf en een fijn persoon om erbij te hebben op jullie bruiloft! Altijd op zoek naar de kleine momenten en emoties en dat maakt dat haar foto’s vol met mooie doorkijkjes en details zijn.”


Foto’s die Celiça heeft geschoten, bewerkt door Inge:

[pp_gallery id=”15120″]