Referenties

“Wat worden wij blij van de foto’s! Ik heb er zelfs weer een traan bij gelaten (inclusief mijn moeder en zussen hihi).
Echt super gaaf en het geeft goed het relaxte karakter van de dag weer. Echt super!
Ook de gasten op de bruiloft vonden je heel gezellig. Dank je wel!” – William & Eline

“Inge is een ontzettend goede en prettige trouwfotograaf gebleken. Ze nam de tijd om ons goed voor te bereiden en het resultaat is prachtig!
Ook heel fijn dat je in feite met haar het album zelf kunt samen stellen. Onze ouders zijn ook erg blij met de ouderalbums.
Kortom een echte aanrader!” – Joram & Hanneke

“Wij hebben Inge geboekt als fotografe voor ons huwelijk. Inge is heel hartelijk, lief, meedenkend,
onderhoudt leuk contact en doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen en nog enthousiaster te worden over je bruiloft.
Inge is fotograaf+, omdat ze in het proces naar je huwelijk toe, aanbiedt mee te denken over allerlei dingen
en vraagt naar hoe het staat met de voorbereidingen e.d. Echt aan te bevelen dus!” – Arie & Jojanneke

“We zochten een fotograaf die emoties vastlegt en onzichtbaar te werk gaat, zodat we spontane foto’s kregen.
En dat is meer dan gelukt! Wat was het gezellig en het maken van de foto’s verliep zo soepel.
De foto’s zijn schitterend!” – Jelle & Dianne

“De foto’s en het album geven onze beleving van de trouwdag prachtig weer. Een blijvend aandenken.
Inge fotografeert onzichtbaar; je hebt amper door dat ze er is. Toch weet ze alle mooie momenten vast te leggen.” – Dalco & Lieke

“Via vrienden/Facebook zijn wij in contact gekomen met Inge. De stijl van haar foto’s sprak ons erg aan en
hierdoor hebben we aan haar gevraagd om onze fotograaf te zijn tijdens onze trouwdag.
Inge is als persoon ook heel toegankelijk, vrolijk en enthousiast. Ze heeft echt verstand van zaken.
Een loveshoot voorafgaand aan de dag is ook echt een aanrader om elkaar te leren kennen. Deze foto’s kan je daarnaast ook gebruiken
voor op een bedankkaartje, liturgie of  ‘save-the-date’ kaartje.” – Corné & Jantine

“Inge straalt veel rust en ontspanning uit tijdens het fotograferen.
Dit zorgt ervoor dat wij helemaal ons zelf konden zijn en er daardoor prachtige foto’s ontstonden.
Ook in de fase na de bruiloft is Inge attent en creatief. Het album is prachtig geworden!” – Björn & Marlies

“We zijn ontzettend tevreden met de foto’s die Inge heeft gemaakt op onze bruiloft.
Ze maakt fantastisch mooie foto’s, niet alleen van jou als bruidspaar, maar ook van je gasten.
Inge is erg spontaan en prettig in de omgang. Daarnaast is ze flexibel en altijd goed bereikbaar.
Echt een aanrader!” – Paul & Nelle

WILLIAM & ELINE – HATRIVAL, BELGISCHE ARDENNEN

"Wauw, wat worden wij blij van de foto's! Ik heb er zelfs weer een traan bij gelaten (inclusief mijn moeder en zussen hihi). Echt super gaaf en het geeft goed het relaxte karakter van de dag weer. Echt super, ik raak niet uitgekeken!

Dit had niet beter gekund! Als je prijzen vergelijkt tussen fotografen, kan daar soms best een verschil tussen zitten. Maar het is zo belangrijk dat het goed voelt en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou de investering er zo weer over over hebben!"

JORAM & HANNEKE – BERKEL EN RODENRIJS

"Inge is een ontzettend goede en prettige trouwfotograaf. Ze nam de tijd om ons goed voor te bereiden en het resultaat is prachtig!

Ook heel fijn dat je in feite met haar het album zelf kunt samen stellen. Onze ouders zijn ook erg blij met de ouderalbums. Kortom: een echte aanrader!"

WOUTER & GEKE – ARNHEM

"Op een bruiloft van een bevriend stel van ons zagen we Inge aan het werk en hadden we gelijk heel prettig contact. Toen we de foto’s van die bruiloft zagen was voor ons de keuze snel gemaakt. De heerlijke romantische sfeer met prachtig lichtinval en daarnaast mooi oog voor details; dat soort foto’s wilden wij ook van onze bruiloft! Helemaal van iemand die ook nog eens zo prettig contact maakt.

Na een aantal gezellige kopjes koffie waren alle plannen afgestemd en waren we er helemaal klaar voor. We hebben alvast wat geoefend met een loveshoot, wat een absolute aanrader is!

Op de dag zelf heeft Inge onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Op het ene moment een gezellige aanvulling op ons gezelschap en op andere momenten heeft ze voor ons ongemerkt prachtige foto’s gemaakt van ontroerende momenten.

Toen we eenmaal het eindresultaat toegestuurd kregen was het een feestje om de dag via de foto’s helemaal te herbeleven. Inge heeft onze dag echt fantastisch vastgelegd en de albums zijn dan ook prachtig geworden. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn bruiloft op zo’n ongedwongen maar prachtige manier vastgelegd wil hebben!"

 

Bekijk hier de bruiloft van Wouter & Geke bij Landgoed Groot Warnsborn

Job & Mieneke – Amsterdam

"Van s’ochtends tot s’avonds laat heeft Inge op een hele fijne, ontspannen manier al onze bijzondere momenten vastgelegd.

Inge straalt uit dat het helemaal goed komt en bij het zien van de eerste foto’s klopte dat ook!

Bij het maken van het album hadden we de mogelijkheid om sommige foto’s te vervangen, dat was heel fijn en leuk om te doen. Nu staan echt alle foto’s die wij het tofst vinden in ons album. Het was heel gezellig en leuk om het album op te halen bij Inge en nog even na te kletsen over de dag. Nu hebben we echt een supermooie herinnering aan onze geweldige dag.

Inge heeft oog voor de speciale kleine momenten en weet details op een originele manier te vangen. Het ontwerp van ons album vinden we heel creatief en door de stijlvolle indeling straalt het rust uit. Naast een mooie herinnering vinden we ons album daarnaast daarom ook nog een echt arty kunstwerk!"

Bekijk hier de bruiloft van Job en Mieneke bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam

JIRI & KATHELIJNE – OOSTERHOUT

"Inge is super! Ze dacht van het allereerste mail-/skypecontact (over of de dag nog vrij was) tot lang na de bruiloft (bij het samenstellen van het trouwalbum) met ons mee en snapte precies waar wij op zoek naar waren.

Op de dag zelf heeft ze tot 's avonds laat schitterende foto's gemaakt, die de dag op een hele mooie manier weergeven. Inge heeft zelf gave ideeën en is niet bang die te delen, maar luistert ook naar wat je als bruidspaar wil. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over het hele proces en raden Inge bij iedereen aan!

Inge, bedankt voor alles, we zijn er superblij mee! En voor zoekende bruidsparen: skype gewoon met Inge of maak een face-to-face afspraak en als het klikt: gewoon boeken, het is het waard!"

Arie & Jojanneke – Dordrecht

"Ik kende Inge al langer als fotografe. Ik volgde haar op Facebook en zag van bekenden heel mooie shoots voorbij komen. Ik wist al lang dat als ik ging trouwen, ik Inge als fotograaf wilde.

We laten het album trots aan iedereen zien en genieten vooral door de foto's nog steeds na van onze huwelijksdag op 16.06.2016. Bedankt Inge!"

Bekijk hier de bruiloft van Arie en Jojanneke bij Villa Augustus

Levi & Cora – Groot-Ammers

"Persoonlijke aandacht, prachtige foto`s, een mooie stijl en hele fijne fotograaf! Dat zijn zomaar een paar steekwoorden die bij mij boven komen als ik denk aan de foto`s die Inge maakt en de persoon die ze is.

Elke keer als ik door ons trouwalbum blader, krijg ik een lach op mijn gezicht. De juiste momentjes, op de juiste manier vastgelegd. Super!"

Hendrik & Annerie – Poortvliet

"Oh, Inge! De foto's zijn zo mooi! We hebben ze net samen zitten bekijken en de oh's en de ah's wisselen elkaar af. Wauw, de vrolijkheid en de liefde spat ervan af, heerlijk!

Ook krijgen we reacties van daggasten en die zeggen gelukkig te worden van onze foto's. Wij zijn er echt ontzettend blij mee!"

 

Bekijk hier de bruiloft van Hendrik en Annerie

Frank & Annemieke – Rotterdam

"Via een vriendin kwamen wij bij Inge terecht. Toen we haar werk via haar website en social media bekeken, wisten we het gelijk: Wij willen ook zulke mooie foto's van onze trouwdag!

Als wij terug denken aan de tijd voorafgaande aan het huwelijk, heeft Inge ons goed ingelicht, voorbereid en meegedacht. Inge is eerlijk en oprecht en vol passie voor haar vak. Dit gaf ons veel vertrouwen. Op de dag zelf weet Inge zich op een prettige manier tussen de gasten te voegen.

We hebben ook warme herinneringen aan onze ''first look'', we zagen elkaar voor het eerst op de fotolocatie. Hier was Inge aanwezig om dit vast te leggen en zo konden we echt genieten van het eerste moment samen."

 

Bekijk hier de bruiloft van Frank & Annemieke

Jan-Anton & Lisanne – Middelharnis

"Wij - en zoveel mensen meer - zijn super enthousiast over de ontzettend mooie foto's! We zijn er echt super, super blij mee!

Echt nogmaals mega bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft, we zijn zo blij dat we jou hebben uitgekozen als fotograaf en kunnen geen enkel minpuntje bedenken. Je hielp ons ontzettend goed tijdens de fotoshoot, was onopvallend tijdens de hele dag en daarnaast een superleuke meid waarbij we ons helemaal op ons gemak voelden. We hebben ook van onze daggasten alleen maar lof een heel veel positieve reacties ontvangen over hoe goed ze je vonden!"

Bekijk hier de bruiloft van Jan-Anton & Lisanne

Wil je jullie bruiloft ook tot in de puntjes vastgelegd?

 

Contactgegevens

Inge Kooiman Fotografie

Kweepeer 41
2771NW Boskoop

E-mail: info@ingekooiman.nl

Telefoonnummer: 06 44 66 38 27

Privacyverklaring

Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.