Inge straalt uit dat het goed komt en bij het zien van de foto's klopte dat helemaal!

"Van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat heeft Inge op een hele fijne, ontspannen manier al onze bijzondere momenten vastgelegd.

 

Inge straalt uit dat het helemaal goed komt en bij het zien van de foto’s klopte dat helemaal!

 

Bij het maken van het album hadden we de mogelijkheid om sommige foto’s te vervangen, dat was heel fijn en leuk om te doen. Nu staan echt alle foto’s die wij het tofst vinden in ons album. Het was heel gezellig en leuk om het album op te halen bij Inge en nog even na te kletsen over de dag. Nu hebben we echt een supermooie herinnering aan onze geweldige dag.

 

Inge heeft oog voor de speciale kleine momenten en weet details op een originele manier te vangen. Het ontwerp van ons album vinden we heel creatief en door de stijlvolle indeling straalt het rust uit. Naast een mooie herinnering vinden we ons album daarnaast daarom ook nog een echt arty kunstwerk!"

- Job & Mieneke, Amsterdam

 

Bekijk hier de bruiloft van Job en Mieneke bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam

Inge heeft onze verwachtingen meer dan waard gemaakt!

"Op een bruiloft van een bevriend stel van ons zagen we Inge aan het werk en hadden we gelijk heel prettig contact. Toen we de foto’s van die bruiloft zagen was voor ons de keuze snel gemaakt. De heerlijke romantische sfeer met prachtig lichtinval en daarnaast mooi oog voor details; dat soort foto’s wilden wij ook van onze bruiloft! Helemaal van iemand die ook nog eens zo prettig contact maakt.

 

Na een aantal gezellige kopjes koffie waren alle plannen afgestemd en waren we er helemaal klaar voor. We hebben alvast wat geoefend met een loveshoot, wat een absolute aanrader is!

 

Op de dag zelf heeft Inge onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Op het ene moment een gezellige aanvulling op ons gezelschap en op andere momenten heeft ze voor ons ongemerkt prachtige foto’s gemaakt van ontroerende momenten.

 

Toen we eenmaal het eindresultaat toegestuurd kregen was het een feestje om de dag via de foto’s helemaal te herbeleven. Inge heeft onze dag echt fantastisch vastgelegd en de albums zijn dan ook prachtig geworden. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn bruiloft op zo’n ongedwongen maar prachtige manier vastgelegd wil hebben!"

- Wouter & Geke, Arnhem

Bekijk hier de bruiloft van Wouter & Geke bij Landgoed Groot Warnsborn

Persoonlijk, creatief en een stapje verder!

"Inge is enthousiast, betrokken en laat je echt op je gemak voelen. Bij de kennismaking mochten we bij haar thuis langskomen waardoor het heel persoonlijk aanvoelde. Ze toonde interesse in ons verhaal en onze bruiloft en gaf een goede tip over de golden hour.

 

Op onze bruiloft stond Inge niet op de voorgrond, waardoor wij en onze gasten ons niet bewust waren van de camera. Hierdoor heeft Inge de mooiste momenten weten vast te leggen. Door haar creatieve blik wist Inge tijdens de fotoshoot een stapje verder te gaan dan de standaard gestyleerde foto's, wat prachtige unieke foto's heeft opgeleverd. Het trouwalbum wat Inge in elkaar heeft gezet zorgt ervoor dat we de dag elke keer opnieuw beleven.

 

Kortom: Inge is een super lieve, enthousiaste en professionele fotografe."

 

- Connor & Susanne, Zoetermeer

Ik wist al lang dat als ik ging trouwen, ik Inge als fotograaf wilde.

"Ik kende Inge al langer als fotografe. Ik volgde haar op Facebook en zag van bekenden heel mooie shoots voorbij komen. Ik wist al lang dat als ik ging trouwen, ik Inge als fotograaf wilde.

 

Inge is fotograaf+, omdat ze in het proces naar je huwelijk toe, aanbiedt mee te denken over allerlei dingen en vraagt naar hoe het staat met de voorbereidingen. Echt aan te bevelen dus!

 

We laten het album trots aan iedereen zien en genieten vooral door de foto's nog steeds na van onze huwelijksdag op 16.06.2016. Bedankt Inge!"

 

- Arie & Jojanneke, Dordrecht

 

Bekijk hier de bruiloft van Arie en Jojanneke bij Villa Augustus

Ik raak niet uitgekeken!

"Wauw, wat worden wij blij van de foto's! Ik heb er zelfs weer een traan bij gelaten (inclusief mijn moeder en zussen hihi). Echt super gaaf en het geeft goed het relaxte karakter van de dag weer. Echt super, ik raak niet uitgekeken!

 

Dit had niet beter gekund! Als je prijzen vergelijkt tussen fotografen, kan daar soms best een verschil tussen zitten. Maar het is zo belangrijk dat het goed voelt en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou de investering er zo weer over over hebben!"

- William & Eline, Belgische Ardennen

Gewoon boeken, het is het waard!

"Inge is super! Ze dacht van het allereerste mail-/skypecontact (over of de dag nog vrij was) tot lang na de bruiloft (bij het samenstellen van het trouwalbum) met ons mee en snapte precies waar wij op zoek naar waren.

 

Op de dag zelf heeft ze tot 's avonds laat schitterende foto's gemaakt, die de dag op een hele mooie manier weergeven. Inge heeft zelf gave ideeën en is niet bang die te delen, maar luistert ook naar wat je als bruidspaar wil. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over het hele proces en raden Inge bij iedereen aan!

 

Inge, bedankt voor alles, we zijn superblij! En voor zoekende bruidsparen: skype gewoon met Inge of maak een face-to-face afspraak en als het klikt: gewoon boeken, het is het waard!"

 

- Jiri & Kathelijn, Oosterhout

Het gouden uurtje, zonsondergangsshoot op jullie bruiloft en loveshoot

Ik wist één ding zeker: ik wilde Inge als bruidsfotograaf

Al een jaar voordat wij gingen trouwen, zocht ik contact met Inge via de mail. Ik volgde haar al een tijdje via Instagram, want wat maakt zij mooie foto's! Echt een pareltje om te volgen.

Toen wij aan de voorbereidingen voor ons huwelijk begonnen wist ik dan ook één ding zeker: ik wilde Inge als bruidsfotograaf.

 

Wat was het een feest om haar erbij te hebben. Ze heeft alle momenten zo mooi vast weten te leggen. Fantastisch om telkens weer terug te kijken.

 

- Pieter & Lisanne, Harderwijk

Elke keer als ik ons trouwalbum doorblader, krijg ik een lach op mijn gezicht.

"Persoonlijke aandacht, prachtige foto's, een mooie stijl en hele fijne fotograaf! Dat zijn zomaar een paar steekwoorden die bij mij boven komen als ik denk aan de foto's die Inge maakt en de persoon die ze is.

 

Elke keer als ik door ons trouwalbum blader, krijg ik een lach op mijn gezicht. De juiste momentjes, op de juiste manier vastgelegd. Super!"

 

- Levi & Cora, Groot-Ammers

De oh's en ah's wisselen elkaar af!

"Oh, Inge! De foto's zijn zo mooi! We hebben ze net samen zitten bekijken en de oh's en de ah's wisselen elkaar af! Wauw, de vrolijkheid en de liefde spat ervan af, heerlijk!

 

Ook krijgen we reacties van daggasten en die zeggen gelukkig te worden van onze foto's. Wij zijn er echt ontzettend blij mee!"

 

- Hendrik & Annerie, Poortvliet

 

Bekijk hier de bruiloft van Hendrik en Annerie

Al onze verwachtingen te boven!

"Ieeeeeehhhh Ing... Wat ongelofelijk mooi!!!!! We zijn echt sprakeloos... Dit gaat al onze verwachtingen te boven! Zo mooi! We keken elkaar aan: "Huh, is dit onze bruiloft?" Wat een prachtplaatjes! Regelrecht uit een magazine. We blijven kijken! En dat zegt wat hè, op onze honeymoon in Zanzibar. Wauw, het is echt niet te beschrijven hoe blij we hiermee zijn!"

 

- Steven & Hannah, Gouda

We wisten het gelijk: wij willen ook zulke mooie foto's van onze trouwdag!

"Via een vriendin kwamen wij bij Inge terecht. Toen we haar werk via haar website en social media bekeken, wisten we het gelijk: Wij willen ook zulke mooie foto's van onze trouwdag!

 

Als wij terug denken aan de tijd voorafgaande aan het huwelijk, heeft Inge ons goed ingelicht, voorbereid en meegedacht. Inge is eerlijk en oprecht en vol passie voor haar vak. Dit gaf ons veel vertrouwen. Op de dag zelf weet Inge zich op een prettige manier tussen de gasten te voegen.

 

We hebben ook warme herinneringen aan onze ''first look'', we zagen elkaar voor het eerst op de fotolocatie. Hier was Inge aanwezig om dit vast te leggen en zo konden we echt genieten van het eerste moment samen."

 

- Frank & Annemieke, Rotterdam

 

Bekijk hier de bruiloft van Frank & Annemieke

Meer dan alleen de fotograaf

"Tijdens de voorbereidingen voelde Inge als meer dan alleen de fotograaf. Ze heeft meegedacht over een locatie, tips gegeven voor een kapper en meegedacht over het draaiboek! Tijdens de dag was Inge bijna onzichtbaar, en pas achteraf zagen we dat ze iéder mooi moment heeft vastgelegd.

 

De kwaliteit van de foto's is geweldig! Mooie heldere kleuren, precies op het juiste moment. Er hangt een prijskaartje aan, maar dat is het echt helemaal waard!!"

 

- Michel & Marlou, Alphen a/d Rijn

Al onze vrienden en familie vinden de foto's prachtig!

Al een tijdje volgde ik Inge op social media. Ik werd geraakt door haar foto’s omdat ze zoveel kleine momentjes vast legt en ook speelt met het licht. Ook ogen haar foto’s puur en warm, ze leggen echt de sfeer van het moment vast. Ik had nog een aantal andere fotografen geselecteerd en aan mijn vriend, nu mijn man, voorgelegd. Hij koos Inge uit omdat haar foto’s er voor hem uitsprongen: de foto’s kwamen niet geposeerd over.

 

Wij zijn echt ontzettend blij dat Inge onze trouwfoto’s heeft gemaakt. We hadden echt niet door dat ze er was, waardoor de foto’s ontzettend ‘ons’ zijn geworden. We hebben verschillende ooh’s en aah’s geroepen toen we onze foto’s binnenkregen. Het is haar zo goed gelukt om kleine, maar o zo belangrijke momenten op de gevoelige plaat te leggen. Iedereen die we de foto’s hebben laten zien, vinden ze prachtig en bijzonder. Het meest gehoorde commentaar was: "Ja, zo was het ook echt!" en " Oh, wauw, wat een prachtige foto’s en prachtig boek. Jullie zullen er wel trots op zijn!"

 

Als we opnieuw een fotograaf zouden moeten kiezen, twijfelen wij geen moment. We kiezen opnieuw voor Inge! We willen je echt heel erg bedanken voor al je suggesties, je enthousiasme en vertrouwen. Wij hebben kunnen stralen op onze dag en jij hebt er een prachtige blijvende herinnering van gemaakt!

 

- Vincent & Marjolein, Barneveld

We zijn zo blij dat we jou als fotograaf hadden!

"Wij - en zoveel mensen meer - zijn super enthousiast over de ontzettend mooie foto's! We zijn er echt super, super blij mee!

 

Echt nogmaals mega bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft, we zijn zo blij dat we jou hebben uitgekozen als fotograaf en kunnen geen enkel minpuntje bedenken. Je hielp ons ontzettend goed tijdens de fotoshoot, was onopvallend tijdens de hele dag en daarnaast een superleuke meid waarbij we ons helemaal op ons gemak voelden. We hebben ook van onze daggasten alleen maar lof een heel veel positieve reacties ontvangen over hoe goed ze je vonden!"

 

- Jan-Anton & Lisanne, Middelharnis

 

Bekijk hier de bruiloft van Jan-Anton & Lisanne

Echt een aanrader!

"Inge is een ontzettend goede en prettige trouwfotograaf. Ze nam de tijd om ons goed voor te bereiden en het resultaat is prachtig!

Ook heel fijn dat je in feite met haar het album zelf kunt samen stellen. Onze ouders zijn ook erg blij met de ouderalbums. Kortom: een echte aanrader!"

- Joram & Hanneke, Berkel en Rodenrijs

Het voelde voor ons allebei direct goed

Voordat Gert & ik op zoek gingen naar een fotograaf wist ik al heel goed dat dit iets was waar ik in ieder geval niet op wilde bezuinigen. Maar voor Gert was dit nog niet zo duidelijk. Voor hem waren de foto's van verschillende fotografen allemaal een beetje hetzelfde en hij vond het vooral erg duur. Maar toen we bij Inge op bezoek waren geweest voor een kennismaking, voelde het voor ons allebei direct erg goed.

 

Zowel de kwaliteit van de foto's, de verhalen die hierbij hoorden en Inges relaxte en geïnteresseerde houding zorgen ervoor dat we direct wisten: dit wordt onze fotograaf!

 

En we zijn er nog steeds 100% van overtuigd dat dit de juiste beslissing was. We zijn niet alleen onwijs blij met het resultaat van de foto's, maar op de dag zelf was het ook erg relaxt om Inge erbij te hebben. Aan de ene kant merkte je niet dat ze er was, en aan de andere kant voelde het alsof ze een onderdeel van de daggasten was. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe zoiets op de dag zelf zal zijn, maar wij hadden niemand liever op onze bruiloft erbij willen hebben.

Wil je jullie bruiloft ook tot in de puntjes vastgelegd?

Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

Privacyverklaring