Publicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randje

Wat een heerlijke afsluiting van de laatste dagen van 2014 met deze publicatie op Wedspiration!

Zwart wordt niet vaak gekozen als themakleur voor een bruiloft. Maar waarom eigenlijk niet? Ik vind het heel stijlvol in combinatie met goud en lichte kleuren. Je waant je in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw. Gouddruppels, vonken van goud en dat met zwart: mooi! Deze gestijlde fotoshoot hebben we gemaakt om je te inspireren hoe je zwart kunt gebruiken in je styling. Kijk maar naar de afwerking van het bruidsboeket: zwarte organza. De bruidegom draagt zwarte bretels, een zwarte vlinderstrik en ook het overhemd is afgewerkt met zwart draad. Het gouden randje vind je terug in de hakken van de bruidsschoenen, de accessoires op tafel en, subtiel, aan de corsage. Ik word er blij van! Ga je in de winter trouwen en wil je een stijlvolle bruiloft? Houd deze ideetjes in je achterhoofd!

Leveranciers:

Publicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randjePublicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randjePublicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randjePublicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randjePublicatie op Wedspiration - winterbruiloft met gouden randjeWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloftWedspiration - winterbruiloft

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X