|

Publicatie in Magazine Eva – Joshua

Joshua van Gent - Magazine Eva

Deze week viel het magazine Eva op de mat en voor deze uitgave heb ik het gezin van Arnoud en Eunice gefotografeerd. Vijf jaar geleden hebben zij te horen gekregen dat hun zoontje Joshua een hersentumor heeft en in Eva vertelt Eunice hun verhaal over de honderden ziekenhuisbezoeken, de behandelingen en wat dit voor impact heeft.

Voor de shoot had ik contact met Eunice en ook stylist en visagist Marianne ging aan de slag. We wilden een ontspannen shoot in de buitenlucht, waarbij vooral de relatie en liefde binnen het gezin naar voren kwam. Want hoewel de omstandigheden alles behalve makkelijk zijn, had ik al snel door dat dit gezin draait op Liefde en dat het een bijzondere shoot zou worden.

En dat werd het. Met z’n vijfen zagen ze er prachtig uit en Joshua ging lekker relaxed mee in zijn nieuwe rolstoel. Op de terugweg in de auto was ik er stil van, wat een liefde stralen Arnoud en Eunice uit naar hun kinderen, maar ook naar anderen. En deze shoot, de foto’s bij dit interview.. Dit laat zien waarom ik fotografeer. Want het is zo waardevol om foto’s en herinneringen met elkaar te hebben. En het is zo bijzonder om met deze shoot te mogen bijdragen aan Joshua’s verhaal en daarmee mee te strijden tegen kanker.

Het interview staat in de nieuwste Eva, uitgave 7 van dit jaar. Onderaan deze blog heb ik ook een linkje geplaatst naar het interview, wanneer je het interview wilt lezen.

Publicatie Magazine Eva
publicatie-eva-joshua_0007.jpg
publicatie-eva-joshua_0005.jpg
publicatie-eva-joshua_0004.jpg
publicatie-eva-joshua_0008.jpg
publicatie-eva-joshua_0006.jpg
publicatie-eva-joshua_0010.jpg
publicatie-eva-joshua_0009.jpg
Joshua van Gent - Magazine Eva

Het interview kun je hier lezen.

Team Joshua

Elk jaar krijgen ongeveer 120 kinderen in Nederland te horen dat zij een hersentumor hebben. Er zijn meer kinderen die jaarlijks de diagnose leukemie krijgen. Het aantal kinderen dat door leukemie sterft, ligt lager dan het aantal kinderen dat overlijdt door een hersentumor. Daarmee is de hersentumor de dodelijkste kankersoort bij kinderen. Om geld op te halen voor meer onderzoek, stapt Team Joshua op aanstaande 9 september op de fiets om de Mont Ventoux te beklimmen. Het sponsorgeld gaat naar het Hersentumorfonds. Op het moment van schrijven hebben ze bijna 10.000 euro bij elkaar aan sponsoringen. Wanneer je hen wilt sponsoren, dat kan via: http://www.ventoux3.org/lid/arnoud-van-gent-barneveld-3

De foto’s zijn gemaakt in opdracht van Eva Magazine.
Redacteur: Janita Elings
Styling & visagie: Marianne Muijs

 

Vergelijkbare berichten