Over mij

STORYTELLER

ENNEAGRAM 4

INTROVERT

EN GEK OP FOTOGRAFIE

Mijn naam is Inge, ik ben getrouwd met Joris en samen met onze kat Charlie wonen we in Boskoop, een klein dorpje in het midden van Zuid-Holland. Tijdens mijn studie Communicatie kwam ik erachter dat ik liever fotografeerde dan dat ik studeerde, dus nadat ik mijn diploma had gehaald, ben ik daar fulltime mee doorgegaan. Mijn fotografiestijl is warm, liefdevol en ik houd ervan dat er ook een tikje humor in zit. In elke foto zit een stukje van mijn hart. Elke plaat laat iets zien hoe ik de wereld bekijk en hoe ik de schoonheid zie in kleine dingen.

Met mijn camera in mijn hand wil ik iets moois, zinvols creëren. Ik hoop dat mijn foto’s voor zichzelf spreken. Heb je bijna het gevoel dat je de mensen erin kent? Daar word ik blij van, dat is het doel.

Mijn favorieten

Lange zomeravonden in onze tuin aan het water, vrienden die komen eten, wandelingen door heel Nederland (en het liefste in de Ardennen), spontane dates met vriendinnen en ik loop bij een tuincentrum nooit met lege handen naar buiten. Als ik mezelf toesta om een boek open te slaan, leg ik ‘m vaak niet meer weg voordat ik de laatste pagina heb omgeslagen en dat is iets waar ik graag meer tijd voor zou willen vrijmaken. In de lockdown van 2020 heb ik ontdekt dat krachttraining me helpt om creatiever te zijn en meer orde in mijn hoofd te krijgen, dus dat doe ik ook graag. Daarnaast maak je me altijd blij met sushi, een goed glas rode wijn en moet ik altijd iets bij me hebben om een nieuw idee op te schrijven. :-)