Over Inge

Mijn naam is Inge, bruidsfotograaf en gezinsfotograaf sinds 2012. In september 2016 ben ik getrouwd met Joris en samen met onze kat Charlie wonen we in Boskoop, een dorpje in het midden van Zuid-Holland.

 

Mijn fotografiestijl is warm, liefdevol en ik houd ervan dat er ook een tikje humor in zit. In elke foto zit een stukje van mijn hart. Elke plaat laat iets zien hoe ik de wereld bekijk en hoe ik de schoonheid zie in kleine dingen.

 

Met mijn camera in mijn hand wil ik iets moois, zinvols creëren. Het leven is kostbaar, een geschenk en de dagen vliegen voorbij. In mijn foto’s staat de tijd even stil, vieren we het leven en maken we herinneringen.

 

Liefde is niet enkel een woord of een ‘ik hou van jou’. Het is een hand op je schouder wanneer het leven moeilijk is, een keuze om voor de ander te gaan. Onvoorwaardelijk en voor altijd, want je weet het diep in je hart wanneer je je maatje hebt gevonden.

Liefde zit ‘m in de kleine dingen en het heeft schoonheid in zich.

Over Joris

Je bent op zoek naar een fotograaf die jou en degenen die je het meest lief hebt op z'n mooist kan vastleggen. Laat me dan ook mijn eigen lievelingspersoon aan je voorstellen! De man die altijd naast en achter mij staat: Joris.

 

We ontmoetten elkaar in 2014 en sindsdien zijn we twee handen op één buik. Wat ik het meest waardeer in hem is zijn nuchtere kijk. Hij houdt me vaak met beide benen op de grond. Overdag is hij consultant en daarnaast is hij parttime brandweerman. En gelukkig houden onze vrienden van lekker eten, want hij kan koken als de beste. :-)

 

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers & publicaties:

Uitgeverij Ark Media
Evangelische Omroep - De Visie
Evangelische Omroep - Eva
KWR
Zorginstituut Nederland
Stichting Timon
Stichting Opkikker
Zij Lacht
Dusty Blue
The Perfect Wedding
Trouwbeurs Jullie Feestje
Style Me Pretty
Girls of Honour
Bruid & Bruidegom Magazine

 

Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

Privacyverklaring