Over Inge

Mijn naam is Inge, bruidsfotograaf en gezinsfotograaf. In september 2016 ben ik getrouwd Joris, de liefde van mijn leven. Samen wonen we in een knus en licht appartement in Waddinxveen, een dorpje in het midden van Zuid-Holland. 

Ik heb het voorrecht om binnen- en buitenland door te reizen om de liefde vast te leggen. Mijn stijl is romantisch, warm en vrolijk. In elke foto zit een stukje van mijn hart. Elke plaat laat iets zien hoe ik de wereld bekijk en ik zie schoonheid in de kleine dingen.

Liefde is niet enkel een woord of een ‘ik hou van jou’. Het is een hand op je schouder wanneer het leven moeilijk is, een keuze om voor de ander te gaan. Onvoorwaardelijk en voor altijd, want je weet het diep in je hart wanneer je je maatje hebt gevonden. Liefde zit ‘m in de kleine dingen en het heeft schoonheid in zich.

Met mijn camera in mijn hand heb ik het streven om iets moois, zinvols te creëren. Het leven is kostbaar, een geschenk en de dagen vliegen voorbij. In mijn foto’s staat de tijd even stil, vieren we het leven en maken we herinneringen. Ik fotografeer kleine gezinnen, kids en heb de afgelopen jaren al tientallen bruiloften mogen vastleggen.

Opdrachtgevers & publicaties:

Uitgeverij Ark Media / Evangelische Omroep - De Visie / Evangelische Omroep - Eva Stichting Timon / Stichting Opkikker / Dusty Blue / The Perfect Wedding / Trouwbeurs Jullie Feestje / Style Me Pretty / Zij Lacht / Girls of Honour / Bruid & Bruidegom

Mijn favorieten:

Citytrips en mini-vakanties

Joris, mijn lief

Onze bureaukalender, uitgegeven door Ark Media

Prints & Polaroids

Charlie, onze eigenwijze Pers

Cappuccino's & Chai tea latte's

Menu