Nieuwe publicaties | Visie

portfolio-loveshoot-ingekooiman_0084Whoesj, een nieuwe publicatie! In deze maanden is het voor mij wat rustiger qua bruidsfotografie en fotoshoots, maar dat betekent niet dat ik nergens mee bezig ben. Ik heb geen bruiloften aangenomen voor deze periode omdat ik deze tijd wilde gebruiken om te focussen op mijn studie, andere projecten en omdat ik het hier achter de schermen allemaal nog meer wilde stroomlijnen qua workflow. En, dat gaat goed! Hoera!
Daarnaast is deze tijd ontzettend fijn om wat andere opdrachten aan te nemen en je ook op andere vlakken te ontwikkelen. Zo liet ik pas op mijn Facebookpagina al de Jaarplanner 2014 van het magazine Eva zien, waarbij ik (beeld)redactie mocht doen. Dagenlang ben ik bezig geweest met plaatjes en teksten verzamelen, lag mijn vloer vol en was ik met niets anders bezig dan mooie combinaties maken. En toen ‘ie eenmaal was opgemaakt, was ‘ie mooier dan ik van tevoren had gedacht.
Twee weken terug ging ik samen met mijn visagiste op pad om foto’s te maken van Agnes Huizenga. Deze week staat het interview met deze prachtige en inspirerende vrouw in de Visie, weer zo’n blij momentje!
Benieuwd naar meer publicaties en covers van de afgelopen tijd? Ze staan op deze pagina: Publicaties.

portfolio-loveshoot-ingekooiman_0085

evaplanner

Vergelijkbare berichten