Newborn fotografie Waddinxveen | Luc

fotografie-newborn-waddinxveen_0018.jpg

Een aantal jaar geleden heb ik de bruiloft van Niels en Barbara vastgelegd en het is altijd weer bijzonder om te horen dat één van ‘mijn’ bruidsparen in verwachting is. :) Toen Barbara bijna was uitgerekend, vroeg ze me of ik een newbornshoot bij hen thuis wilde doen als het kleintje er eindelijk zou zijn.
En daar was Luc! En wat een droppie is het. Een newbornshoot kan nog weleens een tijdje duren, omdat er tussendoor gevoed wordt, het kleintje er geen zin in heeft, maar deze shoot maakte weinig indruk op Luc. Hij sliep lekker door en deed heel af en toe even z’n oogjes open om met een grote gaap weer in slaap te vallen.

Newborn Fotografie Waddinxveen door Inge Kooiman Fotografiefotografie-newborn-waddinxveen_0002.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0001.jpgNewborn Fotografie Waddinxveen door Inge Kooiman Fotografiefotografie-newborn-waddinxveen_0004.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0006.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0005.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0012.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0017.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0007.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0009.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0008.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0010.jpgNewborn Fotografie Waddinxveen door Inge Kooiman Fotografiefotografie-newborn-waddinxveen_0013.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0014.jpg

Albums zijn naar mijn mening absoluut niet alleen voor bruiloften! Wat is het een toevoeging aan je shoot om er een mini-album bij te bestellen. Want zeg nou zelf; Als je een albumpje op tafel hebt liggen, dan pak je die er toch veel sneller bij om weer even door heen te bladeren, dan wanneer je de foto’s ergens in een mapje op de computer verstopt hebt staan? ;-)

fotografie-newborn-waddinxveen_0020.jpgfotografie-newborn-waddinxveen_0019.jpg

Zijn jullie in verwachting en wil je ook graag een newbornshoot laten maken? Neem direct contact met me op, zodat ik rond de tijd van je bevalling een plekje in mijn agenda kan vrijhouden.

 

Vergelijkbare berichten