|

De 50+ mooiste trouwlocaties van Nederland: Mijn favorieten

Op zoek naar de mooiste trouwlocaties van Nederland? Dan gaat deze lijst je helpen! Er zijn namelijk zoveel fantastische trouwlocaties, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer: van historische kastelen tot mooie strandtenten en alles daar tussenin. Als trouwfotograaf heb ik ook genoeg trouwlocaties gezien en het leek me daarom leuk om een lijst te maken met de mooiste trouwlocaties van Nederland.

Of je nu op zoek bent naar een groene locatie in de natuur, een romantische plek in een stad of een locatie met een uniek karakter; in deze blog heb ik mijn favoriete trouwlocaties voor je op een rijtje gezet. Ik heb locaties uitgekozen in verschillende regio’s van Nederland, zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Elk jaar kom ik ook weer op nieuwe trouwlocaties, dus ik zal deze lijst blijven aanvullen met nieuwe ontdekkingen.

En voordat je deze lijst gaat doornemen, zijn hier alvast een aantal basistips om door te nemen en vragen die je jezelf kunt stellen:

Tips voor het vinden van de perfecte trouwlocatie

  • Begin op tijd met zoeken. De mooiste trouwlocaties zijn vaak snel volgeboekt.
  • Maak een lijstje met je wensen. Wat is belangrijk voor jullie? Wil je een locatie in de stad of in de natuur? Wil je een historische locatie of een moderne locatie? Welke stijl vind je mooi?
  • Bezoek verschillende locaties. Zo kun je zelf ervaren welke locatie het beste bij je past. Je kunt bijvoorbeeld de OpenToptrouwlocatie Route gebruiken om op een dag meerdere locaties te bezoeken.
  • Denk aan de bereikbaarheid. Is de locatie goed bereikbaar voor je gasten? Houd rekening met de afstand, de parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer.
  • Let op de faciliteiten. Heeft de locatie alles wat je nodig hebt voor je bruiloft? Kun je er een feest geven? Willen jullie trouwen op de locatie of ergens anders, zoals in het stadhuis?
  • Vraag om referenties. Lees recensies van andere bruidsparen om een goed beeld te krijgen van de locatie.

Veel succes met het vinden van de jullie trouwlocatie! Of je nu nog helemaal blanco bent qua ideeën of al in een bepaalde richting zoekt, ik hoop dat deze lijst je inspireert!

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek

1. Tuin de Lage Oorsprong, trouwlocatie in Oosterbeek

Een groene oase, zo kun je Tuin de Lage Oorsprong het beste omschrijven. Ik vind het één van de mooiste trouwlocaties waar ik ben geweest! Het is mogelijk om in de tuin of in de kas te trouwen, waardoor je zelf kunt kiezen welke sfeer het beste bij jullie past. De tuin is echt schitterend en ook de kas is een unieke locatie die zorgt voor een bijzondere sfeer.

Bovendien werkt Tuin de Lage Oorsprong samen met een vast aantal cateraars, zodat je een ruime keuze hebt aan cateringmogelijkheden die passen bij jullie wensen en smaak. Of je nu van een uitgebreid diner houdt of juist kiest voor een feestelijke borrel, er is altijd een passende optie voor jullie bruiloft. Een aanrader wat mij betreft!

Bekijk deze trouwlocatie

2. Oranjerie Hydepark, trouwlocatie in Doorn

Oranjerie Hydepark ligt bij Doorn, dus lekker centraal. Ik was echt verrast door deze locatie: de prachtige tuin en de twee lichte zalen. De locatie deed mij denken aan de Franse paleizen van Versailles door de bogen en rijke versieringen.

Oranjerie Hydepark is een prachtige locatie om te trouwen. Het bevindt zich vlakbij Doorn, wat lekker centraal in Nederland is. Wat mij betreft was dit echt een verrassende locatie: de prachtige tuin en de twee lichte zalen zijn echt adembenemend. De locatie doet me denken aan de Franse paleizen van Versailles, met zijn elegante bogen en rijke versieringen die de ruimte een luxueuze uitstraling geven. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 150 personen en een fijne trouwlocatie wanneer je wilt dineren en ‘s avonds lekker wilt borrelen.

Bekijk deze oranjerie

3. Trouwen bij Hortus Botanicus Amsterdam

Trouwen in het groen, maar óók midden in hartje Amsterdam. De Hortus Botanicus is een waar pareltje wanneer je op zoek bent naar een botanische trouwlocatie. Het is niet alleen een plek vol met bloemen en planten, maar ook een locatie die doordrenkt is van geschiedenis en cultuur. De Hortus is namelijk opgericht in 1638 en de kas dateert uit 1912.

De hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en de exotische palmen en wandbekleding maken het geheel extra sfeervol. Een aantal jaar geleden heb ik hier de bruiloft van Dalco en Lieke gefotografeerd.

Bekijk deze trouwlocatie

4. Parc Broekhuizen, chique trouwlocatie in Leersum

Wanneer je op zoek bent naar een chique trouwlocatie, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Parc Broekhuizen. Dit prachtige landgoed is gelegen Leersum en heeft een perfecte combinatie van romantiek en stijlvol design. Het landgoed beschikt daarnaast over een boutique hotel met prachtige suites, zodat je na de bruiloft nog heerlijk kan ontspannen en nagenieten.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Landgoed Rhederoord in De Steeg, Arnhem

5. Landgoed Rhederoord in De Steeg, Arnhem

Een favorietje vlakbij Arnhem. Of je er nou in de zomer trouwt of op zoek bent naar een locatie voor een winterbruiloft… Ik vind het buiten én binnen een mooie locatie! Er zijn buiten verschillende mogelijkheden voor de trouwceremonie, waardoor je echt je eigen stijl kunt kiezen. Ik zou er zeker gaan kijken als je op zoek bent naar een landgoed met een klassieke, maar ook wat modernere twist!

Bekijk deze trouwlocatie

6. Domaine d’Heerstaayen, trouwen in een wijngaard

Bij Domaine d’Heerstaayen waan je je even in Frankrijk met al dat groen en de houten details. Trouwen in de romantische orangerie of buiten met het uitzicht op de wijngaard en proosten in de boomgaard. Daarna dineren aan langgedekte tafels, ik word er blij van.

Bekijk deze trouwlocatie

7. De Hazelhof, trouwlocatie in Rijsbergen

De Hazelhof in Rijssen is een prachtige buitenlocatie om te trouwen, maar mocht je toch naar binnen moeten uitwijken: ook de tuinkamer heeft een heel fijn sfeertje. Je kunt alles zelf indelen en voor elk onderdeel van de bruiloft een eigen plek kiezen. De Hazelhof werkt met een vaste cateraar Heerlijk & Hecht en ik kan je hen ook zeker aanbevelen!

Bekijk deze trouwlocatie

8. A’Dam Toren, trouwen met uitzicht over Amsterdam

Dit is wel één van de mooiste trouwlocaties van Amsterdam: op deze hoogte kijk je uit over het centrum, het uitzicht is er schitterend. Onder de toren is genoeg parkeerruimte en alle opties zijn mogelijk: van een vijfgangendiner tot een informelere setting tot een knalfeest.

Bekijk deze trouwlocatie

9. Blooming, trouwlocatie + hotel in Bergen

Blooming is niet alleen een mooi hotel om te overnachten, maar ook een prachtige trouwlocatie. Of je nu kiest voor een intiem diner met enkel de naaste familie, of een groots feest met al je vrienden en familieleden, het kan bij Blooming. Het hotel beschikt over meerdere feestzalen en ruimtes voor het diner. Zo kun je afgesloten van de rest van het hotel je eigen trouwfeest vieren.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Het Rijk van de Keizer: Een trouwlocatie in Amsterdam waar je buiten kunt trouwen

10. Het Rijk van de Keizer, buiten trouwen in Amsterdam

Op deze locatie kun je alle kanten op. Je kunt er buiten trouwen in het amfi-theater, maar ook in de binnentuin (met een optioneel zonnedak voor wanneer het toch regenachtig is). Daarnaast is de sfeer in de binnenzalen ook fijn: het heeft een industrieel, vintage tintje. Ik fotografeerde hier de bruiloft van Job en Mieneke!

Bekijk deze trouwlocatie

11. Één van de mooiste trouwlocaties in Arnhem: Groot Warnsborn

Deze tuin… Je kunt hier buiten trouwen, maar de oranjerie is van binnen ook mooi. Ook de fotoshoot kun je op het landgoed doen. Daarnaast kun je hier ook blijven overnachten met jullie gasten.

Bekijk deze trouwlocatie

12. De Vreemde Vogel, groene locatie in Vlaardingen

Willen jullie een eigen festivalbruiloft organiseren? Dan zit je bij de Vreemde Vogel heelmaal goed. Het terrein biedt veel mogelijkheden met eigen foodtruck, festivalbar en kampvuur. Daarnaast zijn er 10 unieke slaapplekken zoals een vogelhuisje, een oud vliegtuig en een brandweerbusje. Je kunt in totaal met 43 personen blijven slapen.

Bekijk deze trouwlocatie

13. Buitenplaats Amerongen

In de buurt van Utrecht ligt Kasteel Amerongen met haar 18e eeuwse tuinen. Je hebt er verschillende gebouwen, geschikt voor verschillende groepgroottes. Ook kun je op een aantal plekken in de tuin trouwen.

Bekijk deze trouwlocatie

14. Buitenplaats Sparrendaal

Trouwen in een prachtig landgoed vlakbij Utrecht? Dan is Buitenplaats Sparrendaal een locatie die je eens moet bekijken. Door de verschillende ruimtes in het landgoed, kun je voor een intieme bruiloft kiezen, maar ook tot 150 gasten uitnodigen. Ook de tuin is er erg mooi!

Bekijk deze trouwlocatie

15. Trouwen In de Kas, trouwlocatie bij Winssen

Vlakbij Nijmegen vind je de industriële en botanische trouwlocatie In De Kas. Om de kas ligt een historische boomgaard. De locatie heeft een vrolijke en luxe uitstraling, en je kunt er dus alle kanten mee op. Wil je het liever iets chiquer of juist meer een festival thema? Op z’n Italiaans dineren tussen de fruitbomen? Het kan bij In de Kas allemaal.

Bekijk deze trouwlocatie

16. Wereldmuseum Rotterdam

Bij de oude haven van Rotterdam staat het Wereldmuseum. Zoals de naam al zegt is het een museum, maar je kunt er ook trouwen. De zalen hebben een mooie, elegante uitstraling en door de zachte kleuren kun je alle kanten op met de aankleding.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Westerliefde bij het Westerpark in Amsterdam

17. Westerliefde, industriële trouwlocatie in Amsterdam

Westerliefde is een unieke trouwlocatie midden in het Westerpark en het heeft een mooie combinatie van stijlvol en industrieel. Vooral de grote ramen vind ik prachtig. Deze locatie is ook heel mooi in de winter, Brian en Arianne trouwden daar bijvoorbeeld in december.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Narline, een trouwlocatie in Zuidwolde

18. Narline, trouwlocatie Zuidwolde

Een heel stuk noordelijker vind je de trouwlocatie Narline in Zuidwolde. Ik fotografeerde hier de bruiloft van Jaap en Marjolein. Je kunt er in de tuin trouwen, maar binnen heeft de locatie ook een fijne sfeer.

Bekijk deze trouwlocatie

19. Kasteel Wijenburg, trouwlocatie in Echteld

Een trouwlocatie die in elk jaarseizoen mooi is, is Kasteel Wijenburg. Deze locatie heeft een aantal sfeervolle zalen en salons en ook een middeleeuwse kelderzaal, waar je een wijnproeverij kunt laten organiseren voor jullie gasten. Ik vind dat helemaal passen bij een winterbruiloft! Maar ook in de zomer kun je er terecht, want ligt is een prachtige tuin om het kasteel.

Bekijk deze trouwlocatie

20. Slot Doddendael, kasteel bij Nijmegen

Slot Doddendael ligt vlakbij Nijmegen en is een middeleeuws kasteel, te midden van een boomgaard. Je kunt er trouwen onder de grote kastanjeboom of in de boomgaard of je kunt er juist voor kiezen om daar in Italiaanse sferen te dineren met jullie gasten. Zo is elke bruiloft uniek op deze locatie!

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je de Hortus Botanicus in Leiden

21. Hortus Botanicus Leiden

De Hortus Botanicus in Leiden is de oudste tuin van Nederland en je kunt er ook trouwen! De 18-eeuwse, monumentale Oranjerie is een prachtige locatie. De ruimte is opgedeeld in een grote linker- en rechtervleugel met een ontvangsthal in het midden en daarvoor ligt een terras. Tijdens de bruiloft kunnen de gasten natuurlijk ook een rondje lopen door de tuin. De Oranjerie is beschikbaar tussen midden april tot en met oktober.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je SandCBar, een beach bar in Katwijk

22. Trouwen in een beachbar: SandCBar Katwijk

SandCBar is een hippe en stijlvolle locatie in Katwijk aan zee. Willen jullie een relaxte bruiloft met de voeten in het zand? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij deze trouwlocatie. Ik heb hier de bruiloft van Leon en Noëlle gefotografeerd.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Paviljoen Puur in Diemen

23. Paviljoen Puur in Diemen

Ik fotografeerde hier onder andere de bruiloft van Roel en Ninke! Een hele fijne locatie, vlakbij Weesp. Je kunt er buiten trouwen, maar over het terrein verdeeld vind je ook verschillende tenten. Dus ook als er een regenbui overkomt, kan alles gewoon doorgaan!

Bekijk deze trouwlocatie

24. Buck Bar in het Groene Hart

Dit is een thuiswedstrijd voor mij, deze trouwlocatie ligt namelijk vlakbij Boskoop. Je vindt Buck in het Groene Hart van Nederland. Je kunt hier zowel binnen als buiten trouwen, afhankelijk van jullie voorkeur en het weer. De omgeving van Buck is ook perfect voor het maken van trouwfoto’s, ernaast ligt een tuin waar in de zomermaanden de planten en bloemen op hun mooist zijn.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Bodhi Beach bij Noordwijk

25. Bodhi Beach bij Noordwijk

Bodhi Beach is een prachtige trouwlocatie gelegen aan het strand van Noordwijk. Deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen strandbruiloft. Met het geluid van de golven op de achtergrond en het zand tussen je tenen, is Bodhi Beach de ideale plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt hier zowel de ceremonie als het feest houden. Bodhi Beach is een perfecte keuze voor stellen die een trouwdag willen met een tropisch tintje!

Bekijk deze trouwlocatie

26. Winselerhof in Limburg

Tussen Maastricht en Aken, ligt de karaktervolle herenboerderij Winselerhof. Winselerhof heeft drie karakteristieke zalen waar je tot 250 gasten kunt uitnodigen. Bij mooi weer zijn de sfeervolle binnenplaats en de talloze plekjes op het natuurrijke landgoed prachtig voor een zomerse buitenbruiloft. Ook zijn er 49 hotelkamers beschikbaar, inclusief een bruidssuite.

Bekijk deze trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties van Nederland, op deze foto zie je Orangerie Elswout, vlakbij Haarlem

27. Orangerie Elswout, vlakbij Haarlem

Orangerie Elswout vind ik één van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Het is een orangerie met een klassieke touch, maar is ook vrolijk door de blauwe kleuren van het gebouw. Rondom de trouwlocatie ligt een prachtige, gevarieerd landgoed met bruggetjes en veel water. Ik fotografeerde hier de bruiloft van Bas en Laura.

Bekijk deze trouwlocatie

28. Camping de Lievelinge

Wanneer jullie voor een festivalbruiloft willen gaan, dan zit je bij Camping de Lievelinge helemaal goed. Hier kun je een tof festivalterrein afhuren, inclusief een gave spiegeltent met al het meubilair en aankleding die je nodig hebt. Je kunt hier trouwen in het voor- en naseizoen op doordeweekse dagen van maandag tot donderdag. Ik vind het een heel fijn sfeertje hier!

Bekijk deze trouwlocatie

29. Dudok in het Park in Rotterdam

Dudok In Het Park ligt vlakbij de Euromast, namelijk aan het rand van het park. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én dus uitzicht op de Euromast. Dudok in het park heeft twee ruime, lichte zalen en heeft een romantische tuin. Met mooi weer kun je dus ook buiten trouwen.

Bekijk deze trouwlocatie

30. Trouwen bij Netl

Voor deze locatie moeten we weer een eindje naar het noorden van Nederland: naar Kraggenburg. Voordat je gaat googlen waar dat ligt: vlakbij Emmeloord en Kampen. ;-) Er zijn hier verschillende opties, maar mijn favoriet is wel de grote kas en het stukje groen wat daarnaast verscholen ligt: daar kun je een prachtige intieme ceremonie met elkaar vieren.

Bekijk deze trouwlocatie

31. Huize Frankendael in Amsterdam

Één van de mooiste trouwlocaties van Amsterdam: Huize Frankendael. Het is een unieke buitenplaats met park en stijltuinen in Amsterdam. De ceremonie kan gehouden worden in de 18e-eeuwse salons of in de tuin. Ook kun je bij mooi weer diner in de tuin of juist in het rustieke koetshuis. Ook kun je daar het feest geven!

Bekijk deze trouwlocatie

32. Chateau Neercanne, vlakbij Maastricht

Vlakbij Maastricht vind je Chateau Neercanne, uitkijkend over de mooie Jekervallei. Het kasteel is een romantische locatie waar je je bijna in het buitenland waant. Het kasteel heeft prachtige zalen en ook de tuin in barokstijl is erg mooi. Maar wat de locatie helemaal uniek maakt zijn de grotten waar je ook kunt trouwen. Ik zou er zeker een kijkje nemen wanneer jullie in Limburg willen trouwen en op zoek zijn naar één van de mooiste trouwlocaties en ook eentje met een buitenlands tintje.

Bekijk deze trouwlocatie

33. It Flinkeboskje: trouwen in Friesland

Een hele andere locatie, maar zeker ook één van de mooiste trouwlocaties van Nederland is It Flinkeboskje. Gelegen in de weilanden van Friesland. Je kunt hier trouwen in een prachtige oude Druivenkas of in de Pinterestwaardige schuur. Ze zijn bij It Flinkeboskje dol op styling en het is er echt een plaatje. Ook kun je er met vrienden en familie blijven slapen in de vakantieboerderij.

Bekijk deze trouwlocatie

34. De Woeste Hoeve in Beekbergen

Vlakbij Beekbergen vind je De Woeste Hoeve. Deze oude boerderij is omgeven door prachtige natuur en is de ideale locatie voor een intieme bruiloft. In elk seizoen kun je er terecht, in de oude schuur kun je tijdens de winter gaan voor een sfeervolle winterbruiloft, in de zomer kun je er prachtig in de tuin trouwen.

Bekijk deze trouwlocatie

35. Kasteel Wijenburg in Echteld

Kasteel Wijenburg is wat mij betreft één van de meest gastvrije en mooiste trouwlocaties van Nederland. Je voelt je hier van het begin tot het einde direct welkom. In de winter is de oprijlaan verlicht, branden de vuurkorven en fakkels en is kasteel volledig uitgelicht. In de zomer kun je in de tuin trouwen, maar ook in de sfeervolle Blauwe Salon. Naast het kasteel vind je ook een mooi, klein kerkje. Handig voor als jullie ook in de kerk trouwen!

Bekijk deze trouwlocatie

36. Landgoed Huis de Voorst in Eefde

Landgoed Huis de Voorst: een prachtige locatie een bruiloft! Het romantische en statige landgoed beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor een bruiloft. De grote bovenzaal van het landhuis is perfect voor een groot diner en beneden kun je een tof feest houden en buiten kun je prachtig trouwen.

Bekijk deze trouwlocatie

37. Het Zalmhuis in Rotterdam

Het Zalmhuis in Rotterdam is zo tof! De kleurrijke zalen passen bij jullie wanneer je op zoek bent naar een bruiloft vol kleur en lekker eten. Het Zalmhuis heeft verschillende zalen voor verschillende groottes qua groepen, dus je zit hier altijd goed. En de locatie zit ook nog eens langs de A20 en ook zit er een opstap voor de Rotterdamse Watertaxi voor de deur. Handig!

Bekijk deze trouwlocatie

38. Flora Batava, boutique hotel aan de Vecht

Flora Batava is een prachtig boutique hotel, vlakbij Utrecht en gelegen aan de rivier de Vecht. Daardoor kun je een toffe entree maken door met de salonbaat aan te komen varen en daarna te trouwen op het terras aan het water. Je kunt ook in het theehuis trouwen, mocht het minder weer zijn. Het hotel heeft +40 kamers, dus jullie gasten kunnen ook blijven slapen.

Bekijk deze trouwlocatie

39. Brasserie Buitenhuis, vlakbij Leiden

Net naast Leiden vind je deze trouwlocatie aan het Valkenburgse meer. Wat mij betreft eentje die je even moet bezoeken als je op zoek bent naar een relaxte, vintage en lichte trouwlocatie. Sinds 2021 hebben ze een kas waar je kunt trouwen. Erachter staat een treinstel waar je een goed feestje kunt bouwen! Vlakbij ligt ook een hotel van Van der Valk, ideaal als jullie gasten van ver hebben.

Bekijk deze trouwlocatie

40. Één van de mooiste trouwlocaties in de provincie Utrecht: Kasteel de Hoge Vuursche

Dit kasteel ademt iets indrukwekkends, wanneer je door de lange oprijlaan aan komt rijden en is daarmee wat mij betreft één van de mooiste trouwlocaties van Nederland. De tuin met de fontein is een mooie plek voor de fotoshoot en je kunt er ook voor kiezen om buiten te trouwen. Daarnaast zijn de zalen ook prachtig, dus in de winter is deze locatie ook een aanrader. Ook zijn er een aantal kamers beschikbaar, zodat gasten kunnen blijven slapen.

Bekijk deze trouwlocatie

41. Kasteel Kerkebosch in Zeist

Een iets intiemer kasteel is Kasteel Kerkebosch in Zeist. Je kunt het hele kasteelgedeelte reserveren en ook de tuin is erg mooi. Er zijn verschillende zalen, zodat je met elk aantal gasten bij het kasteel terecht kunt. Wat fijn aan deze locatie is, is dat je ongeveer zes weken voor de bruiloft uitgenodigd wordt voor een proefdiner. Zo weet je precies wat jullie voorgeschoteld krijgen.

Bekijk deze trouwlocatie

42. Kasteelhoeve Geldrop

Trouwen in een de prachtige trouwzaal of juist in de kasteeltuin, trouwen in het bos onder de eeuwenoude platanen, dineren in de groene en lichte oranjerie of op het terras en daarna een groots feest in de sfeervolle Pronkzaal. Op Landgoed Kasteel Geldrop zijn de mogelijkheden eindeloos voor een bruiloft. Heel tof!

Bekijk deze trouwlocatie

43. Buitengoed de Boomgaard

Het best bewaarde geheim van Utrecht, noemen ze zichzelf. En dat is ook zo, het ligt goed verborgen achter de hoge dennenbomen langs de A12. En als je eenmaal onder die hoge bomen door bent gereden, waan je je in alle vrijheid. Achterop de camping vind je de witte festivaltent waar de gehele dag plaats kan vinden en natuurlijk kun je zelf ook je camper of tent opzetten om te blijven slapen.

Bekijk deze trouwlocatie

44. Buitencantine

Grote ramen met uitzicht op het Valkenburgse meer en op het menu staan heerlijke Italiaanse klassiekers met een moderne twist. Een fijne locatie voor een wat kleiner feestje, je kunt hier met het diner tot 80 personen terecht en met de feestavond tot 140 man. Wil je iets groter? Dan kun je terecht bij grote broer Brasserie Buitenhuis.

Bekijk deze trouwlocatie

45. Fort de Batterijen

Een stoere locatie in het midden van het groen; je vindt Fort de Batterijen vlakbij Utrecht. Een toffe locatie wanneer je op zoek bent naar de combinatie van industrieel, groen en het festivalsfeertje. Het fort is vrij groot, waardoor er verschillende dagindelingen mogelijk zijn. En omdat je elke keer op een ander stukje van het fort komt, is elk onderdeel van de dag weer vernieuwend!

Bekijk deze trouwlocatie

46. Oetdoor

Op zoek naar een camping om te trouwen? Kijk dan eens bij Oetdoor. Fijn scandinavisch sfeertje, heerlijk eten en een tof sfeertje! Ik werd er erg blij van toen ik hier een bruiloft fotografeerde! En uiteraard kunnen jullie en jullie gasten ook blijven slapen. Niet alleen op de camping, je kunt er ook een huisje huren.

Bekijk deze trouwlocatie

47. Landgoed Vollenhoven bij de Bilt

Landgoed Vollenhoven is een mooie historische locatie, vlakbij de Bilt. In de zomer kun je er trouwen in de orangerie en de hoge ruimte met hoge ramen en binnendeuren zorgen ervoor dat het een hele fijne en lichte sfeer heeft. Je kunt de orangerie zo aankleden als jullie willen, alles is hier in mogelijk! En wat ook fijn is: de locatie is exclusief te huur, je komt die dag dus niemand anders tegen.

Bekijk deze trouwlocatie

48. De Havixhorst, de mooiste trouwlocatie vlakbij Zwolle

Van exclusief 5-gangen diner, chateauhotel waardig, tot een uitgebreide barbeque op een mooie zomerdag in de boomgaard. Bij de Havixhorst is alles mogelijk! Of je nu met een groot gezelschap bent, of juist intiem wil dineren, het kan allemaal. Ik vind het een erg mooie trouwlocatie!

Bekijk deze trouwlocatie

49. Kasteel de Hoogenweerth

Vlakbij Maastricht vind je Kasteel de Hoogenweerth. Het kasteel heeft verschillende zalen en ook een prachtige tuin waar je kunt trouwen. En blijf je er slapen? Dan kun je de volgende dag op de locatie fietsen huren om richting Maastricht te fietsen en daar lekker rond te struinen.

Bekijk deze trouwlocatie

50. Sizzles at the park in Apeldoorn

Sizzles at the park is één van mijn favoriete restaurants en hoe tof dat je daar ook jullie trouwdag kunt vieren! Wat mij betreft één van de mooiste feestlocaties van dit land!

Bekijk deze trouwlocatie

51. Landgoed Te Werve in Rijswijk

Landgoed te Werve in Rijswijk is één van de populairste trouwlocaties van Zuid-Holland en ik snap wel waarom. Je hebt er een mooie tuin waar je buiten kunt trouwen, maar binnen is het ook erg mooi. Je kunt er de hele dag vieren en er zijn op het landgoed ook genoeg mooie plekken om foto’s te maken.

Bekijk deze trouwlocatie

52. Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Als laatste van deze lijst: Kasteel de Schaffelaar. Ik word altijd blij als ik een aanvraag voor een bruiloft op deze trouwlocatie krijg. Binnen is een fijne, lichte sfeer en ook de tuin is erg mooi. Ook hier kun je weer de hele dag vieren, dus dat is fijn!

Bekijk deze trouwlocatie

Gaan jullie binnenkort trouwen en staan hier locaties tussen waar je blij van wordt? En spreken de foto’s in deze blog je ook aan? Kijk dan ook verder bij mijn portfolio of check direct of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Vergelijkbare berichten