|

Mijn favoriete trouwlocaties

De afgelopen jaren ben ik op veel trouwlocaties door het hele land geweest, dichtbij huis en verder weg. Sommigen daarvan blijven je meer bij dan anderen, en ik deel vandaag graag mijn favoriete trouwlocaties met jullie! Nu was het lastig kiezen, want ik heb meer favorieten dan in deze blogpost komen te staan, het werd een te lang lijstje. Dus wie weet komt er over een tijdje een vervolg op deze blog. :)

Wat ik fijn vind aan trouwlocaties, is wanneer een locatie low-profile en relaxt is, maar waar wél alles voor elkaar is en je nergens meer aan hoeft te denken. Zo kun je een relaxte sfeer neerzetten, met veel tijd voor je gasten en kan iedereen op een vrij moment ook even z’n gang gaan. Ook ben ik fan van buiten trouwen, lekker lang buiten tafelen met je voetjes in het gras en tot laat dansen terwijl de sterren buiten fonkelen.

Een aantal van deze locaties hebben wij zelf ook bezocht toen we op zoek waren naar onze trouwlocatie, maar het was voor ons net even te ver weg of het paste niet in het programma dat we voor ogen hadden. Wie weet is dit voor jullie wel de ideale locatie en in de buurt!

Ok, let’s go!

Bruiloft-Villa-Augustus-Dordrecht_0002.jpg
Bruiloft-Villa-Augustus-Dordrecht_0001.jpg
Bruiloft-Villa-Augustus-Dordrecht_0003.jpg

Villa Augustus in Dordrecht

Oh, ik vind deze plek zo fantastisch. Midden in Dordrecht is het een prachtige plek met veel groen en aan het water, dus je kunt er als bruidspaar met een bootje aankomen, terwijl je gasten staan te wachten op de kade. Ook kun je er binnen trouwen in de mooie zalen, maar ook buiten in het gras. Je kunt er tot laat in de avond dineren, borrelen met akoestische muziek op de achtergrond, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is echt een stukje rust, met veel groen en veel mooie bloemen in hun de moestuin en er wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt.

Oh, en als je er in de buurt bent tijdens lunchtijd; zeker even gaan buurten. ;-)

www.villa-augustus.nl

 


 

Bruiloft bij de Tuin van de Vier Windstreken in Rotterdam
Bruiloft bij de Tuin van de Vier Windstreken in Rotterdam

De Tuin van de Vier Windstreken in Rotterdam

Iets verderop ligt aan de Kralingse Plas de Tuin van de Vier Windstreken. Overdag heb je er een prachtig uitzicht over het water, en ’s avonds is het er juist intiem en knus doordat het buiten zo donker is en je in de verte de lichtjes aan de overkant ziet glinsteren. Het eten is er ook heerlijk en je hebt verschillende keuzes. Je kunt bbq’en, een buffet, het diner laten uitserveren… Ik vind het een hele fijne, lichte locatie met een leuke, moderne uitstraling.

www.restaurantdetuin.nl

 


 

Bruiloft bij Landgoed de Olmenhorst in Lisse
Bruiloft diner bij Landgoed de Olmenhorst in Lisse

Landgoed De Olmenhorst in Lisse

Als derde noem ik Landgoed De Olmenhorst in Lisse. Ik ben er pas één keer geweest, maar wat een relaxte locatie. Het is een groot landgoed met oneindig lange paden met fruitbomen. Trouwen in de boomgaard, dineren aan lange tafels… Echt een Pinterestplaatje. Je kunt er verschillende plekken binnen de locatie kiezen en mijn favoriet is het Boshuis, dat wat verderop tussen de perenbomen staat verscholen.

www.olmenhorst.nl

 


 

Bruiloft bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren
Bruiloft bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

In Lunteren vind je Parkhotel Hugo de Vries. En eigenlijk kun je er bijna niet omheen wanneer je Lunteren in rijdt. Het is een prachtig oud pand, met grind eromheen en het heeft een tuin met veel gras en een mooie vijver. Ik kom er altijd graag! En.. als er iemand hard werkt, dan is het de eigenaresse Ellen en haar personeel wel. Er wordt altijd met je meegedacht en er zijn verschillende zalen die je kunt gebruiken. En buiten… wat een plaatje, waar je onder een grote boom in het gras kunt trouwen. Ik zeg; ga het zelf maar bekijken. :)

www.hugodevries.nl

 


 

Bruiloft Le Manor de Sartay in Saint-Hubert Belgische ArdennenLe-Manoir-du-Sartay-bruiloft_0002.jpgLe Manor de Sartay in Saint-Hubert

Als laatste noem ik graag Le Manor de Sartay. Een indrukwekkend landhuis, wat verscholen ligt in de bossen van de Belgische Ardennen. Je kunt er met ruim 50 man overnachten en het fijne is dat het allemaal kleine kamers bevat, zodat ieder stel hun eigen kamer heeft. Buiten is het relaxt, het Bourgondische sfeertje, en je kunt er mooi buiten trouwen in de schaduw van de bomen. Vorig jaar ben ik hier geweest en het is zo tof om er met je vrienden en familie tussenuit te gaan en een weekendbruiloft te houden! Je hebt er alle ruimte, en de gasten kunnen zich ook even terugtrekken als ze zich willen. En omdat het in zo’n bosrijke omgeving ligt, kun je er tot laat buiten dansen op de muziek van de DJ. Niemand die je hoort! ;-)

Is dat jullie plan voor 2017 of 2018? Deze locatie is zeker het bekijken waard!

www.sartay.info


 

Heb jij al een droomlocatie voor jullie bruiloft op het oog of al geboekt? Ik ben benieuwd welke het is!

Wil je meer informatie ontvangen over bruidsfotografie? Kijk dan even op deze pagina en vraag mijn prijsbrochure aan!

 

Vergelijkbare berichten