Mijn beste bruidsfoto’s

Wauw, wat een jaar was 2018! Het is weer voorbij gevlogen en wat is er veel gebeurd. Dit jaar begon natuurlijk allemaal met de bruiloft in India, waarbij ik in februari met Renske en Devesh meevloog naar Udaipur om daar hun Indiase bruiloft vast te leggen. Wat een fantastisch avontuur was dat. Eentje om nooit meer te vergeten, ook voor mij niet. Zo compleet anders dan Nederlandse bruiloften!

Terwijl die ook allemaal zo anders waren! Ik vind het zo leuk om te zien dat iedereen z’n eigen feestje viert! Van trouwen in de achtertuin tot op grote kastelen. Van centrum Amsterdam tot onderin Limburg. Elke bruiloft op zijn eigen manier uniek en heb ik 30 compleet verschillende reportages afgeleverd waarin ik compleet werd vertrouwd met het eindresultaat. Elke bruiloft was weer een uitdaging en het wordt nooit saai om een reportage neer te zetten en op zoek te gaan naar wat voor de bruidsparen hún dag kenmerkt.

Bruiloften door heel Nederland:

Toen ik deze zomer op weg was naar een bruiloft in Helvoirt, bedacht ik me dat het best tof zou zijn om een kaartje te maken met daarop de plekken van mijn bruiloften. Want de 30 bruiloften vonden op veel verschillende plekken plaats, superleuk om te zien!

Ik heb een klein overzicht gemaakt van mijn favoriete bruidsfoto’s van 2018. In totaal heb ik meer dan 10.000 beelden afgeleverd en ik heb het (met veel moeite ?) teruggebracht naar 135 beelden. Zet je geluid maximaal en bekijk ‘m meer dan 1x, want je gaat telkens weer andere momenten zien!

Een prachtig 2018 toegewenst! ❤️

Liefs,

Inge

PS Gaan jullie in 2019 trouwen? Het komende jaar is alweer voor 2/3e volgeboekt, dus aarzel niet om contact op te nemen!

 

Vergelijkbare berichten