RAW DEEP DIVE

Voor fotografen die op zoek zijn naar meer diepgang in hun beelden

DAT BEN IK

Herken je dit?


Je ontvangt lovende reacties van tevreden klanten, maar je merkt zelf op dat je foto’s vaak te recht en voorspelbaar zijn, vooral tijdens bruiloften. Hoewel je de emoties kunt voelen, vang je ze niet altijd zoals je zou willen. Er ontbreekt diepte en je wil graag andere perspectieven te ontdekken, om meer in de richting van documentaire fotografie te gaan. De angst om bijzondere momenten te missen zorgt ervoor dat je teveel fotografeert, waarbij je focus tegelijk ook verloren gaat: wat wil je eigenlijk vertellen met je beelden?

  • JE HEBT BlIJE KLANTEN, MAAR…
  • Je levert prachtige foto’s af en je klanten zijn er superblij mee, maar je bent zelf op zoek naar meer diepgang in je beelden: om vaker stil te staan en te kijken en voelen wat nu écht belangrijk is en het verhaal vertelt.
  • JE ZIET DE EMOTIES OP BRUILOFTEN WEL, MAAR…
  • Die traan of lach krijg je nét niet in je hoofd zoals je het in je hoofd hebt.
  • JE ZOU JE TIJDENS EEN BRUILOFT MEER IN CONTROL WILLEN VOELEN, MAAR…
  • Je blijft maar rennen om niks te missen, waardoor je focus mist.

Die pijnpunten, die zie ik direct in jouw RAW-files

EN IK GA JE HELPEN OM ZE TE ONTMASKEREN

Tijdens deze 1-op-1 sessie duiken we namelijk in de RAWS van één van jouw reportages. Op welke momenten mag je nog iets meer geduld hebben of mag je juist iets sneller door een andere hoek of compositie?

Maar vooral: wat maakt jouw fotografie uniek? Waar ga je van áán tijdens een reportage en waar mag je de komende tijd nog meer voor gaan staan?

We kijken ook hoe je selecties beter kunt maken en strenger kunt zijn, zodat je serie strakker wordt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en meer kennis over hoe je emoties op beeld krijgt, maar ook met een betere kijk op je eigen fotografie.

BETER GEZEGD:

We gaan op zoek naar het goud in jouw foto’s

  • In een dagdeel lopen we door een door jou geschoten reportage heen: wanneer had je meer geduld mogen hebben? Wanneer mag je langer wachten?
  • Je ontdekt hoe je sneller de pareltjes uit de grote hoop foto’s pikt en hoe je betere selecties maakt
  • Je leert hoe je foto’s beter kunt editen, zodat de kijker direct naar het onderwerp wordt toegetrokken.

“Na deze sessie kan ik met een nog kritischer oog door de duizenden beelden van een bruiloft heen, zodat ik een nog strakkere selectie kan leveren. Thanks Inge!”

– DENISE

Investering

Waardoor je dit jaar met nog meer voldoening het trouwseizoen doorgaat


RAW DEEP DIVE

495

In een dagdeel kijken we naar één van jouw laatste reportages of een reportage die jij graag wilt behandelen

RAW MINI DIVE

325

Stuur mij een gedeelte van jouw reportage toe en je ontvangt van mij een video waar ik door jouw foto’s heenloop en je in deze video help om de pijnpunten te ontdekken

RAW DEEP DIVE +

1450

Drie sessies in één seizoen, waarbij je gaat groeien als een malle. In de eerste sessie ontdekken we samen waar jij nog meer kunt groeien en ontvang je opdrachten om mee aan de slag te gaan. In sessie 2 en 3 gaan we nog verder duiken!

Speciaal voor de fotograaf die dit seizoen grootse stappen wil zetten

“Ik ben anders gaan kijken”

Tijdens de bruiloft die ik in de week na onze sessie had, merkte ik echt dat ik anders naar de dag ging kijken en constant had ik je tips in mijn achterhoofd. Het moet even in je systeem komen, maar zonder samen naar de foto’s te kijken, was ik daar echt niet opgekomen. Het is echt een enorme aanrader om deze sessie met Inge te boeken! Het is natuurlijk wel spannend om je RAW files open en bloot te leggen, maar dat is echt nergens voor nodig en het geeft je zoveel meer waarde voor je volgende fotoreportages! – Nicole Oosterhuis