Loveshoot

Tot de maan en weer terug, zoveel houden jullie van elkaar. En jullie liefde, die is het waard om vastgelegd te worden. Foto’s waar jullie verliefdheid van afstraalt, foto’s waar je echt jezelf bent!

Hoe gaat een fotosessie in zijn werk?
Tijdens de fotosessie zoeken we een locatie op die jullie hebben uitgekozen. Een locatie waar je – naast je lief natuurlijk – helemaal verliefd op bent. Die oude winkelstraat met de mooie gebouwen of de heide met het prachtige uitzicht. Of een locatie die voor jullie speciaal is. Het parkje waar jullie eerste kus plaatsvond of het strandje waar jullie al veel strandwandelingen hebben gemaakt. Je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt en een locatie kiezen die helemaal bij jullie past.
Bij de locatie maken we een ontspannen wandeling en zoeken we de mooiste plekjes op. De fotosessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Wat zijn de kosten?
Een fotosessie is 245 euro inclusief minimaal 20 foto’s in hoge resolutie. Deze prijs is exclusief reiskosten.

Dat klinkt goed!
Dat is leuk! Stuur me een mailtje via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

 

Inge Kooiman heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken voor onder andere promotiedoeleinden. (Bijvoorbeeld de website, social media en/of drukwerk.) Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.

Menu