Loveshoot rond de Oude Veerhaven in Rotterdam | Sander & Jeanine

Vrijdagen staan in de zomer gelijk aan bruiloften, en zo sta ik komende vrijdagochtend al vroeg bij Jeanine op de stoep. Al maanden zijn zij en ik aan het mailen en bellen over haar plannen voor hun bruiloft en komende vrijdag is het zo ver; Sander en Jeanine gaan trouwen.

Een aantal maanden terug stond dit stel al voor mijn lens en terwijl het koud en winderig was, weerhield ons dit niet om er iets moois van te maken. Eigenlijk wilden we naar de Kralingse Plassen, maar toen we daar uit de auto stapten werden we bijna het water ingeblazen, zo hard waaide het die dag. :-) Dus stapten we maar snel weer in de auto en kozen we voor de binnenstad van Rotterdam, rond de oude Veerhaven en de straten eromheen. De oude panden en het water maakt deze plek superfotogeniek. Zet er een verliefde Sander en Jeanine neer en het plaatje is compleet!

Loveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0014.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0015.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0016.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0020.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0018.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0017.jpgLoveshoot-rond-de-oude-veerhaven-Rotterdam-Sander-Jeanine_0019.jpg

Ga jij in 2016 trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk mijn portfolio en stuur me direct een mailtje via het contactformulier. De eerste boekingen voor 2016 zijn al binnen en er staan al heel wat gesprekken gepland.

En, volg je mij al op Instagram? @IngeKooiman

Vergelijkbare berichten