Klein groot wonder | zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie Waddinxveen

Bijna 40 weken zwanger en werkelijk prachtig. Zoals altijd.

Gisterochtend was ik even bij Miranda. Een aantal jaar geleden was zij een tijdje mijn huisgenootje en ik heb haar verloving en bruiloft gefotografeerd. Ook gisteren kon ik het niet laten om even m’n camera mee te nemen, zwangerschapsfotografie is nou eenmaal zo mooi! Tien minuten waren genoeg voor een mooie reeks foto’s van haar.  Miranda en ik spreken elkaar niet vaak, maar met zulke vriendschappen maakt dat niet zoveel uit. Je gaat verder waar je gebleven was, herkenbaar? Het is fijn om in haar gezelschap te zijn! Ze is lief, luistert, lacht veel en ik kan me alleen nog maar indenken hoe mooi hun kindje wordt, dat op het punt staat deze wereld te gaan ontdekken!

zwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveenzwangerschapsfotografie Waddinxveen

Ben jij bijna uitgerekend en wil je ook graag foto’s van deze bijzondere tijd? Klik hier en neem contact met mij op!
En…Volg je mij trouwens al op Facebook?

Vergelijkbare berichten