Het verhaal achter de foto – Een liefdevolle hand

Tijdens kennismakingsgesprekken leg ik vaak uit hoe foto’s tot stand zijn gekomen. Dus vorige week vroeg ik op Instagram of mijn volgers het leuk zouden vinden als ik die verhalen ook online deel. En zij antwoordden volmondig ‘ja’, dus superleuk!

Deze foto maakte ik vorig jaar bij LFGouda. Het zusje van de bruidegom had net een hele lieve, trotse speech gegeven en de bruidegom stond op om haar te knuffelen. Ik hou ervan om die momenten van dichtbij te fotograferen, zodat je die knuffel als het ware weer herbeleeft wanneer je de foto bekijkt. Terwijl ik dichterbij kwam, zag ik ineens een hand onderin mijn zoeker verschijnen en ik wist direct: ik moet geen stap vooruit doen, maar achteruit.

Dit beeld gaat namelijk niet alleen om de band tussen broer en zus, dit gaat dieper: de hand en de blik van deze vader spreken boekdelen. ?

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je graag dat ik er ook op jullie bruiloft bij ben? Neem contact met me op via het contactformulier, zodat we kunnen kletsen over jullie plannen!

Vergelijkbare berichten