Het verhaal achter de foto – De olifant

Ik vind het zo tof om te zien dat ‘mijn’ 2018-bruidsparen allemaal lekker hun eigen ding deden en zo hun eigen stijl hadden.  Van trouwen in kastelen tot achtertuinen tot strandtenten, elke bruiloft was weer totaal anders. En dat zie je terug in de foto’s!

Maar persoonlijkheid in foto’s is niet alleen maar de kleuren die je gebruikt of de locatie die je kiest. Het zit ‘m echt in de kleine dingen en dat vind ik zó tof om te fotograferen.
Zoals op deze foto. Roel en Lisette houden megaveel van reizen en hebben al heel veel prachtige plekken bezocht. Dus toen ik zag dat Lisette zich ging omkleden in de woonkamer, wist ik dat ik ‘iets’ wilde doen met de olifant op de schouw. Want zo’n detail zegt zoveel over hen en het is in de bruidsreportage een mooie knipoog naar hun liefde voor reizen. ;-)

Dus dan is het geduldig wachten tot een beeld zich ontvouwt en ik ‘m kan vangen! Niets is geregisseerd, het is wachten, wachten, wachten! En dan is het zo tof als het lukt!

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk hier meer van mijn portfolio of neem direct contact met mij op om mijn beschikbaarheid te checken!

Vergelijkbare berichten