inge-kooiman-brisked-bohemian-bruiloft-verhuur

Dag 4 alweer, de week vliegt voorbij! En vandaag is een mooie dag, want als eerste mag ik vertellen dat Rebekka de giveaway van gisteren heeft gewonnen en ik mag aankondigen dat ik 75 euro shoptegoed in de verhuurwinkel Brisked weg mag geven!

Brisked maakt en verhuurt decoraties en items voor bruiloften, (tuin)feestjes, babyshowers, wat er ook maar te vieren valt. Thera, de eigenaresse, heeft veel handgemaakte en unieke producten in de shop,  die je kunt huren en/of kopen. Van gastenboeken tot ringenschijven, tot wegwijzers en cocktailbarren.. Thera heeft het. Ook kun je je bruiloft of feest door haar laten aankleden en stylen, of producten laten personaliseren door bijvoorbeeld kalligrafie belettering.

Veel moois dus en vandaag mag ik 75 euro tegoed weggeven, dat je kunt besteden in de verhuurshop. Op de foto’s in deze blog kun je al een beetje de sfeer proeven die in de shop te vinden is, maar ik zou zeker even rondkijken.

 

inge-kooiman-brisked-vintage-bruiloft-verhuur

Hoe kun je tegoed bij Brisked winnen?

1. Volg @brisked_theraknotters en @ingekooiman op Instagram.
2. Plaats in een reactie hieronder de blogpost of op Instagram waarom jij dit tegoed wilt winnen

Extra kans maken? Tag een of twee vriendinnen die dit ook leuk zouden vinden!

De winnaar wordt morgenmiddag bekendgemaakt.

Liefs, Inge

Fotocredits: Eigen fotografie, Blooming picture, Lianne Blomsma Fotografie, Nienke van Denderen en Bemind Fotografie

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X