Gezinsfotografie

 

Papa kietelen, mama knuffelen. Samen wedstrijdjes rennen en met elkaar plezier maken. Op een locatie waar jullie graag komen, of gewoon thuis inclusief alle dagelijkse dingen die jullie gezin ‘jullie’ maakt. Deze momenten zijn het waard om vastgelegd te worden, want jouw gezin is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen in je leven.

Wanneer we naar een locatie toegaan, kiezen we een locatie die bij jullie past en waar jullie je fijn voelen. We rennen, vliegen, knuffelen, zijn met elkaar even lekker kind op de mooiste plekjes van de locatie. Dit kan in het bos zijn of in een park waar jullie graag komen. De duinen zijn ook altijd mijn favoriet!

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de beelden. Ik selecteer ze zorgvuldig en bewerk ze één voor één op contrast en kleur. Na de fotoshoot help ik je ook graag verder met het afdrukken van de foto’s, want daarin zijn zoveel keuzes qua materiaal en formaten! Daarover lees je meer in de onderstaande brochure. Bij de fotoshoot is een mini-album inbegrepen, cadeautje van mij!

 

 

Wil je vrijblijvend toegang tot de brochure met informatie over de fotoshoot, mijn werkwijze en tarieven? Ik stuur ‘m je graag toe:
 


Recente shoots:

Menu