Fotoshoots in 2018 – boek nu jullie plekje

Wat een heerlijk vooruitzicht dat het weer lente gaat worden! Hoewel ik de winter ook ontzettend gezellig vind, word ik ook altijd weer blij als de warmere dagen zich aandienen. En dat betekent ook dat de fotoshoots voor deze lente en zomer weer gepland gaan worden.

Op mijn social media deel ik eigenlijk vooral bruidsfotografie, maar ook gezinsfotografie is een groot onderdeel van mijn werk. Heerlijk vind ik het om een tijdje met een gezin op te trekken. Lekker naar jullie favoriete plek in de natuur of juist gewoon thuis, in het alledaagse leven.

 

“Isn’t it funny how day by day nothing changes,
but when you look back everything is different?”
– C.S. Lewis

 

“Isn’t it funny how day by day nothing changes, but when you look back everything is different?” Een quote van C.S. Lewis die ik pas tegenkwam. Dat de tijd snel gaat, weten we allemaal. Maar het gaat zo ongemerkt snel! Deze week zijn Joris en ik alweer 1,5 jaar getrouwd: waar zijn die afgelopen maanden heen gevlogen? Je zult het wel herkennen, kijk maar eens om je heen.

Ik merk bij veel gezinnen dat een fotoshoot iets is wat we snel uitstellen. En logisch ook, we denken vaak dat we ergens een reden voor moeten hebben: Als dit, dan dat… “Als ik nog die 5 kilo ben afgevallen, dan boek ik de fotoshoot…” of “Wanneer X al zijn tanden heeft gewisseld, dan…” En voor je het weet is deze zomer weer om!

Maar, komt er ooit hét perfecte moment om een fotoshoot te boeken? Ik denk het niet, er is altijd wel wat. Er is altijd een reden om het niet te doen. Terwijl er zoveel redenen zijn om juist wél nú een fotoshoot te boeken!

Gewoon omdat het kan. Juist omdat zijn tandjes nu zo’n schattig lachje geven. Omdat je zelf ook een keer met je kinderen op de foto staat en niet achter de camera. Zodat je kinderen later een boek vol herinneringen hebben om door heen te bladeren. Omdat je het leven wilt vieren, groots en in de kleine dingen.

 

Reserveer nu jullie fotoshoot

Ik zou niets liever willen dan samen met jou en je gezin een middag rondstruinen en jullie liefde vastleggen op een ongedwongen en spontane manier. Na de fotoshoot help ik jullie ook graag met afdrukken van de foto’s, bijvoorbeeld voor aan de muur. Ook lever ik bij elke fotoshoot een mini-album, waarin de foto’s van de shoot geprint zijn. Op die manier heb je een tastbare herinnering aan de mooie middag die we samen hebben mogen beleven.

Dus mail me vandaag nog, voordat je het weer uitstelt. :-) Stuur me een mailtje via het contactformulier, dan mail ik je meer informatie toe en prikken we een datum. Je kinderen zullen je later dankbaar zijn!

PS: Ik heb dit jaar maar beperkt plek voor fotoshoots. Het is dus handig om je plekje ruimschoots van tevoren te reserveren. Op dit moment worden de fotoshoots voor april – juli gepland.