Foto’s voor VanStoerHout: Brood(op de)Plank

vanstoerhout-2
Een tijdje terug heb ik een mini-shoot gedaan met VanStoerHout. Vorig jaar hadden zij de actie ‘Huisje van Licht’, waarmee ze meer dan 300 lichthuisjes verkochten en daarmee ruim 2000 euro ophaalden voor het werk van Stichting Vluchteling. Dit jaar hebben zij de supermooie actie voor de Voedselbank: Brood(op de)Plank. Met de opbrengst van deze broodplanken wordt het werk van de Voedselbank gesteund, dus ik hielp hen graag met een aantal foto’s die zij voor de actie konden gebruiken.

Wat mij betreft kun je nooit genoeg snijplanken / borrelplanken / kaasplanken / broodplanken hebben. En zeker niet als de opbrengst naar zo’n mooi doel gaat. Vind je het ook een mooi initiatief? Via de website van VanStoerHout kun je de broodplank bestellen en op deze manier steun je het werk van de Voedselbank onder de mensen die onder de armoedegrens in Nederland leven.

Deze stevige broodplank is 15 euro en is gemaakt van Beuken, een splintervrije en fijne houtsoort. De plank is behandeld met geur- en smaakloze druivenpitolie. Het stevige handvat is van echt leer en met RVS schroeven bevestigd.

VanStoerHout verzendt hun bestellingen altijd op woensdag, dus dan heb je ‘m donderdag in huis! Je kunt je broodplank ook afhalen in Gouda.

Bestellen kan via: http://www.vanstoerhout.nl/c-3685274/actie-brood-op-de-plank/

vanstoerhout-01

 

Vergelijkbare berichten