|

De favoriete foto van Vincent & Marjolein

Het leek me leuk om eens een blog te schrijven met de favoriete foto’s van een bruidspaar: wat is de foto die er voor hen echt uitspringt? Die perfect de sfeer van de dag weergeeft of juist een uniek moment van de dag laat zien?

In deze blog delen Vincent en Marjolein hun favoriete foto en waarom deze hun lievelings is!

Marjolein: “Dit is toch wel één van mijn favoriete foto’s. Hij geeft namelijk perfect de sfeer van de dag weer: een intiem momentje met mijn man als afsluiter van de stiekem ingestudeerde openingsdans, na een fantastische dag met onze lieve vrienden en familie. De hele dag door had iedereen een lach op het gezicht en ook nu is iedereen uitgelaten. Mijn vriendinnen op de achtergrond, trotse broer in het midden en oma rechts die haar ogen niet kan geloven: haar kleinzoon aan het shinen op de dansvloer. En de mooie man in het midden maakt natuurlijk deze foto compleet. Want vanaf nu is het wel mooi de mijne. :-)”

Vincent: “Bij het zien van deze foto, herbeleef ik gelijk het geniale foutje van onze BABS. Vlak voor het officiële ja-woord verwarde ze de getuige (mijn vader) met mij. Zo ging mijn bijna-vrouw bijna met mijn vader trouwen! Mijn vader greep deze kans direct en zelfs mijn schoonvader kon er om lachen. Het geniale aan deze foto is dat het Inge gelukt is om zelfs dit onverwachte en zeer korte moment, geheel als actie en emotie op een foto heeft weten vast te leggen. De BABS had juist zo’n persoonlijke en leuke ceremonie voorbereid, waardoor we om dit foutje nog steeds kunnen lachen!”

 

Vergelijkbare berichten