|

De favoriete foto van Roel en Lisette

Bruiloft in Den Haag, trouwen bij Strandpaviljoen Zuid

Een nieuwe blog in de serie ‘Favoriete foto’s’!  Want wat is de foto die er voor hen echt uitspringt? Welke foto vangt voor hen echt de sfeer van hun bruiloft?

In deze blog delen Roel en Lisette hun favoriete foto en waarom deze hun lievelingsfoto is! Wil je meer foto’s van hun bruiloft in Den Haag zien? Check hier hun slideshow!

Bruiloft in Den Haag, trouwen bij Strandpaviljoen Zuid

Roel: ‘Voor mij laat deze foto een mooi moment zien, omdat mijn vader ons mooie woorden toesprak waar ik goed naar heb geluisterd. Ik vind het mooi om de vrolijkheid op Lisette haar gezicht te zien en ik zie bij mezelf de trotse blik die ik de hele dag heb gehad!’

Bruiloft in Den Haag, trouwen bij Strandpaviljoen Zuid

Lisette: ‘De foto die voor mij de dag het beste laat zien is deze foto van het begin van onze feestavond, de openingsdans. Wat ik mooi vind aan de foto is dat de vrolijkheid eraf spat! Zowel Roel als onze vrienden en familie hebben een grote lach op hun gezicht. Dit vind ik tekenend voor onze dag, wat ik heb ervaren als een dag vol liefde en plezier!’

Bruidsfotografie 2018

Vergelijkbare berichten