eva_0007 Soms heb je dat, dat je toe bent aan iets nieuws. Een nieuw kapsel, een middag shoppen, ken je dat? Dat had ik met mijn website en zoals je ziet (:-)), staat ‘ie online! Spannend en superleuk! En bij een nieuwe launch hoort feest, en daarom vieren we de nieuwe website met maar liefst vijf give-aways! Elke dag komt een nieuwe actie online op de blog en vandaag mag ik aftrappen met de meiden van de bruidsbeurs “Jullie Feestje”. Met Eline en Gerina werk ik vaak samen, en toen ze vorig jaar met het idee kwamen om de bruidsbeurs te organiseren, wist ik direct: daar wil ik bij zijn!

Vorig jaar was een groot succes, twee ontzettend gezellige dagen, een oude schaapschuur vol met toffe leveranciers en veel bruidsparen die op zoek waren naar inspiratie. En dat is precies de reden dat ik er dit jaar weer bij ben en graag twee kaartjes weggeef! Dit jaar is de beurs op 28 en 29 oktober in de Schaapskooi in Ottoland. Meer info over de beurs en leveranciers vind je op de website: www.julliefeestje.nl

eva_0008

Wat moet je doen om te winnen?

    Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Jullie Feestje en Inge Kooiman Fotografie en je hoort morgen (dinsdag 12 juli) via de mail of je de gelukkige winnaar bent van de twee kaartjes!*Vergeet niet je inschrijving via de mail te bevestigen!*

Supersimpel en veel te leuk om dit event niet te missen!
En, ik ben heel benieuwd naar je reactie op de nieuwe site, laat het me even weten in de comments hieronder!

Liefs, Inge

eva_0009

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X