DIY bruiloft in de Metaalkathedraal in Utrecht | Jasper & Gerlien

Het was middenin oktober dat ik de bruiloft van Jasper en Gerlien fotografeerde. Hun bruiloft in de Metaalkathedraal in Utrecht was één groot feest aan liefde, prachtige zelfgemaakte details en gezelligheid. Jasper en Gerlien hebben al vaker voor mijn camera gestaan en het was dus superleuk om deze dag voor hen vast te leggen!

De bruiloft vond plaats bij de Metaalkathedraal in Utrecht. Aan het begin van de middag stond er een lunch klaar voor het bruidspaar en hun gezinnen en opa’s en oma’s. Een knus moment met een klein gezelschap, zodat je even goed de tijd hebt en rustig de dag kunt beginnen. Later in de middag sloot de rest van de daggasten zich erbij aan en vulde de Metaalkathedraal zich met nog meer gelach en gezelligheid. Jasper en Gerlien hadden een mobiele Espressobar geregeld en ook de taart werd aangesneden. Met de koffie nog in de handen, hield het bruidspaar daarna een persoonlijk woord richting hun ouders, broers en zussen. En dat kon lekker buiten. Want ook al was het midden oktober, het was nog steeds heerlijk weer en het zonnetje scheen fijn.
Intussen was het binnen omgetoverd tot een prachtig geheel aan herfstige DIY en de lange tafels stonden klaar voor het diner. En hoe donkerder het buiten werd, hoe sfeervoller het binnen werd. Het was wel duidelijk dat er veel tijd en aandacht was geschonken aan de aankleding. Jasper is interieurontwerper en had ook voor alle mannelijke daggasten een houten strik ontworpen en gemaakt. Zelf had hij ‘m ook om en het was zo’n tof gezicht. Ook had hij met zorg schoenen en sokken uitgekozen, origineel! Zulke details vind ik geweldig, het maakt je bruiloft echt af.
Intussen was het buiten zo donker geworden dat er bij de kerkdienst, die boven in de Metaalkathedraal gehouden werd, lampjes nodig waren om de teksten te lezen. Maar dat was niet erg, want het was een hele mooie dienst en het maakte juist een sfeertje.

Jasper en Gerlien, wat een feest om jullie dag van begin tot het eind te fotograferen! Jullie waren (letterlijk) het stralende middelpunt van jullie prachtige dag! Jullie lach, daar kan niets tegenop. ;-) Tot in de puntjes en in alle details voorbereid, en zichtbaar genietend op jullie bruiloft. En daar geniet ik weer van!

DIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtDIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in Utrecht
Leveranciers:
Trouwpak: Suit Supply
Schoenen: Suit Supply
Sokken: Paul Smith
Strikken: Studio Jasper
Leren bretels: Op maat gemaakt in Singapore – Via Etsy
Trouwjurk: Anastasi
Barrista: Casa Barista, Marcel Ten Hagen
Bloemen: ‘t Groen Vermaak
Catering: De Elstar Catering
Bakfiets: Privébezit

Zelf gemaakt:
Steigerhouten bakken met bier en fris
Houten wegwijs bordjes en krijtbord
Grote houten strik met de ringen
DIY-bruiloft bij de Metaalkathedraal in UtrechtGa jij trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Stuur me een berichtje en ik mail je meer informatie over mijn werkwijze.

Vergelijkbare berichten