|

De favoriete foto’s van Alexander & Winneke

Het leek me leuk om blogs te schrijven met de favoriete foto’s van een bruidspaar: wat is de foto die er voor hen echt uitspringt? Welke foto vangt voor hen echt de sfeer van hun bruiloft?

In deze blog delen Alexander en Winneke hun favoriete foto en waarom deze hun lievelings is!

favoriet-alexander-winneke-hoeve-kindergoed-ermelo_0001.jpg
Alexander: “Het is lastig om uit al die toffe foto’s te kiezen, maar als ik er één moet kiezen dan is het toch wel deze! We hadden net een overheerlijke BBQ achter de kiezen en gingen met Inge op pad voor de avondshoot. Een heerlijk avondzonnetje, een speciaalbiertje in de hand, mijn mooie vrouw aan mijn zijde en een relaxte, uitgelaten sfeer. We hebben tijdens deze shoot enorm gelachen en deze foto heeft dat moment perfect vastgelegd. Als ik deze foto zie, wil ik maar één ding, en dat is de dag nog een keer overdoen.”
favoriet-alexander-winneke-hoeve-kindergoed-ermelo_0002.jpg
Winneke: “In de voorbereidingen naar onze bruiloft hebben we veel nagedacht over de fotoshoot locatie en fotograaf. We wisten dat we graag foto’s wilden maken op de Veluwe, het liefst met een mooi uitzicht op de heide. Toen ik in de zoektocht naar een fotograaf Inge’s foto’s voorbij zag komen, wist ik zeker dat zij daar het perfecte beeld kon schieten. Wat was ik blij toen ik de foto’s van dit moment voor het eerst zag. De hele fotoserie die hier is gemaakt vind ik fantastisch en ik kan eigenlijk niet echt kiezen, maar deze foto springt er voor mij toch steeds weer uit. Dit is hoe ik ons samen oud zie worden: samen wandelen en genieten van de natuur, maar dan met afritsbroek en unisex regenjas ;-).”

Vergelijkbare berichten