Kleine, grootse momenten

Een Day-in-the-life-reportage is geen standaard fotoshoot, maar een prachtige serie beelden van hoe jullie dagelijkse dag er uitziet. Samen boekjes lezen, gieren van het lachen, de struggles bij het tanden poetsen, een snoet vol chocopasta, jullie eigen ritueeltje voor het slapen gaan… Kleine momenten en vaak zo vluchtig. Maar zijn deze momenten echt klein? Of ligt het grootse juist in het gewone, dagelijkse leven?

Herinneringen hangen vaak samen met foto’s, zo ervaar ik dat in ieder geval wanneer ik mijn fotoboeken van vroeger bekijk. En wat zou het mooi zijn als jullie kinderen later nog van deze momenten kunnen genieten, een album met daarin een serie foto’s van hen, samen met papa én mama (en niet één van hen onzichtbaar achter de camera! ;-))

Geen standaard, geposeerde fotoshoot

Deze shoots maak ik namelijk gewoon bij jullie thuis: ik draai eigenlijk gewoon een hele of halve dag mee in jullie gezin. Boodschappen doen? Naar het strand? Thuis jullie favoriete spelletjes spelen? Misschien wel een gave serie van jullie dochters’ eerste verjaardag of een typische vakantiedag op de camping in Zeeland. Een ochtendje naar jullie favoriete kinderboerderij of gewoon thuis lekker bankhangen. Het kan allemaal! Niks moet, alles mag. Je kan deze fotoshoot indelen zoals jij dat wilt. Ik maak voor jullie een prachtige serie, terwijl jullie je dagelijkse, gewone (maar als je er over nadenkt: o zo bijzondere) dingen doen die jou familie “jullie” maken. Je hoeft dus niet te poseren, na tien minuten heb je niet eens meer door dat ik er ben!

 

“Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.”

– Dr. Suess

Om het voor jullie gemakkelijk te maken, heb ik drie pakketten samengesteld:

 

Best morning ever

Ik breng ongeveer vier uur met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijkse routine vast te leggen. Je kunt deze (aaneengesloten) uren zelf kiezen. Ik adviseer meestal om 's ochtends vroeg tot de lunch of van het avondeten tot het slapengaan te kiezen. Op deze manier zijn vinden er veel activiteiten plaats en kan ik verschillende scenario's fotograferen. But it's up to you!

Binnen 3-4 weken ontvang je een online galerij met daarin de foto's. Ook maak ik een foto-album voor jullie.

 • ca 4 uur fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij, waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig luxe album met daarin jullie favoriete foto's

 

 

Best day ever

Bij deze optie fotografeer ik jullie gezin een hele dag. Deze optie omvat ongeveer 12 uur, maar eigenlijk is het vanaf het moment dat je kinderen 's ochtends in hun pyama wakker worden tot het 's avonds weer tijd is om hun pyama aan te trekken en het bedlampje weer uit te doen.

 

Deze sessie is een geweldig leuke herinnering voor je gezin, een kleine tijdscapsule van een bepaald seizoen. ;-)

 

 • ca 12 uur fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij, waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig luxe album met daarin jullie favoriete foto's

 


Best year ever

Dit is niet één sessie, dit zijn er vier. Dit is een exclusief aanbod, wat ik maar voor een aantal gezinnen per jaar kan aanbieden. Deze vier dagen zijn bedoeld om een glimp van jullie leven gedurende een jaar te laten zien. Elk seizoen loop ik een dag(deel) met jullie mee. Hierdoor zie je jullie kinderen door de foto's heen veranderen en opgroeien en ik zal veel meer verschillende routines kunnen vastleggen.

Aan het eind maak ik een prachtig album voor jullie, wat jullie hele jaar omvat.

 

 • 4 dagen of dagdelen fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij, waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig luxe album met daarin jullie favoriete foto's van het afgelopen jaar.

 

 

Word je hier ook blij van? Neem via onderstaande knop contact met mij op en dan sta ik binnenkort bij jullie op de stoep!

Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.