Kleine, grootse momenten

Een Day-in-the-life-reportage is geen standaard fotoshoot, maar een prachtige serie beelden van hoe jullie dagelijkse dag er uitziet. Samen boekjes lezen, gieren van het lachen, de struggles bij het tanden poetsen, een snoet vol chocopasta, jullie eigen ritueeltje voor het slapen gaan… Kleine momenten en vaak zo vluchtig. Maar zijn deze momenten echt klein? Of ligt het grootse juist in het gewone, dagelijkse leven?

Herinneringen hangen vaak samen met foto’s, zo ervaar ik dat in ieder geval wanneer ik mijn fotoboeken van vroeger bekijk. En wat zou het mooi zijn als jullie kinderen later nog van deze momenten kunnen genieten, een album met daarin een serie foto’s van hen, samen met papa én mama (en niet één van hen onzichtbaar achter de camera! ;-))

Geen standaard, geposeerde fotoshoot

Deze shoot is hartstikke relaxed, want niets moet en alles mag. Ik draai eigenlijk gewoon een hele of halve dag mee in jullie gezin. Boodschappen doen? Naar het strand? Thuis jullie favoriete spelletjes spelen? Misschien wel een gave serie van jullie dochters’ eerste verjaardag of een typische vakantiedag op de camping in Zeeland. Een ochtendje naar jullie favoriete kinderboerderij of gewoon thuis lekker bankhangen. Het kan allemaal! Niks moet, alles mag. Je kan deze fotoshoot indelen zoals jij dat wilt. Ik maak voor jullie een prachtige serie, terwijl jullie je dagelijkse, gewone (maar als je er over nadenkt: o zo bijzondere) dingen doen die jou familie “jullie” maken. Je hoeft dus niet te poseren, na tien minuten heb je niet eens meer door dat ik er ben!

 

“Sometimes

you will never know

the value of a moment

until it becomes a memory.”

– Dr. Suess

Om het voor jullie gemakkelijk te maken, heb ik drie pakketten samengesteld:

Best morning ever

Ik breng ongeveer vier uur met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijkse routine vast te leggen. Je kunt deze (aaneengesloten) uren zelf kiezen. Ik adviseer meestal om 's ochtends vroeg tot de lunch of van het avondeten tot het slapengaan te kiezen. Op deze manier zijn vinden er veel activiteiten plaats en kan ik verschillende scenario's fotograferen. But it's up to you!

 • ca 4 uur fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij,
  waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop
  om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig
  luxe album met daarin jullie favoriete foto's

 

 

Best day ever

Een hele dag uit jullie leven vastgelegd. Van de vroege ochtend tot kinderbedtijd en het weer tijd is om de pyjama's aan te trekken.

 • ca 12/13 uur fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij,
  waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop
  om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig
  luxe album met daarin jullie favoriete foto's

 

Best year ever

Dit is niet één sessie, dit zijn er vier! Dit is een exclusief aanbod, wat ik maar voor een aantal gezinnen per jaar kan aanbieden. Deze vier dagen zijn bedoeld om een glimp van jullie leven gedurende een jaar te laten zien. Elk seizoen loop ik een dag(deel) met jullie mee. Hierdoor zie je jullie kinderen door de foto's heen veranderen en opgroeien en ik zal veel meer verschillende routines kunnen vastleggen.

 

Aan het eind maak ik een prachtig album voor jullie, wat jullie hele jaar omvat.

 

 • 4 dagen of dagdelen fotografie
 • Je ontvangt de beelden in een online galerij, waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
 • Inclusief een online webshop om professionele prints te bestellen
 • Als eindresultaat maken we samen een prachtig luxe album met daarin jullie favoriete foto's van het afgelopen jaar.

 

 

Het mooie van een een Day-in-the-life-reportage is dat je niet hoeft te poseren of iets ongewoons hoeft te doen. Het is de meest relaxte shoot ooit en dat vinden vaders ook!

Ik snap je twijfel helemaal! Het zijn echter de kleine momenten op een dag die een reportage zo waardevol maken. Momenten die jou misschien niet eens meer opvallen! ;-)

Het zal inderdaad even wennen zijn, maar ik kan je verzekeren dat je al snel niet meer door hebt dat ik fotografeer. Beschouw me maar als een extra set ogen! ;-)

Alle collecties bevatten de digitale bestanden en ze worden geleverd via een online galerij. Ook bevat elke collectie een album; bestanden worden zo makkelijk vergeten wanneer ze op een harde schijf worden bewaard. Op deze manier kun je de foto's elke dag zien en word je telkens herinnerd hoe mooi en uniek jullie gezin is.

Stuur me vooral een mailtje via het contactformulier, ik beantwoord je vraag graag!

Je vindt de foto's te gek, je ziet de waarde van deze beelden, maar je weet nog niet zeker of dit ook iets voor jou is?

 

 

Boek hieronder een kort, vrijblijvend telefonisch gesprek

en dan kletsen we via de telefoon verder over wat je tegenhoudt, vertel ik je meer over mijn werkwijze en maken we kennis! Want even kletsen is fijner dan alleen maar foto's kijken, toch?

Ik hoop je snel te spreken!

 


Aanbieding: boek nu jullie zonsondergangsshoot in mei + juni! Check hier de beschikbare avonden!
Hello. Add your message here.