Day-in-the-life-fotografie

Een Day-in-the-life-reportage is een serie documentaire beelden van hoe jullie dagelijkse dag er uit ziet. Samen boekjes lezen, gieren van het lachen, de struggles bij het tanden poetsen, een snoet vol chocopasta, jullie eigen ritueeltje voor het slapen gaan… Kleine momenten en vaak zo vluchtig. Maar zijn deze momenten klein? Of ligt het grootse juist in het gewone, dagelijkse leven?

Herinneringen hangen vaak samen met foto’s, zo ervaar ik dat in ieder geval wanneer ik mijn fotoboeken van vroeger bekijk. En wat zou het mooi zijn als jullie kinderen later nog van deze momenten kunnen genieten, een album met daarin een serie foto’s van hen, samen met papa én mama (en niet één van hen onzichtbaar achter de camera! ;-))

“Sometimes you will never know the value of a moment
until it becomes a memory.”

– Dr. Suess

Een Day-in-the-life-reportage maak ik gewoon bij jullie thuis. Ik draai eigenlijk een hele of halve dag mee in jullie gezin. Boodschappen doen? Naar het strand? Thuis jullie favoriete spelletjes spelen? Misschien wel een gave serie van jullie dochters’ eerste verjaardag of een typische vakantiedag op de camping in Zeeland. Het kan allemaal! Ik maak voor jullie een prachtige serie, terwijl jullie je dagelijkse, gewone (maar als je er over nadenkt: o zo bijzondere) dingen doen die jou familie “jullie” maken en na vijf minuten niet meer doorhebben dat ik er ook ben.

Om het voor jullie gemakkelijk te maken, heb ik drie pakketten samengesteld:

  • Je kunt kiezen uit ca 12, 8 of 4 uur.
  • Je ontvangt de beelden in een online galerij, waaruit je ze in hoge resolutie kunt downloaden
  • Inclusief een online webshop om professionele prints te bestellen
  • Als eindresultaat maken we samen een prachtig luxe album met daarin jullie favoriete foto’s

Word jij hier ook blij van? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en ik stuur je mijn brochure met nog meer info toe!

 

 

Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.