Bruiloft in Rotterdam | Frank + Annemieke

Deze week is het een half jaar geleden dat Frank en Annemieke trouwden bij de Tuin van de Vier Windstreken! En dat vieren we met een blogje, welke ik al heel lang in de planning heb staan. Want na de eerste uitgebreide aanvraagmail van Annemieke en het gezellige gesprek dat daarop volgde, zag ik al lange tijd uit naar deze bruiloft.

De dag begon in het appartement van Frank en Annemieke, waar Annemieke zich klaarmaakte samen met haar moeder en een vriendin. Daarna stapte ze bij mij in de auto om naar de fotolocatie te gaan waar Frank ons opwachtte. Op de locatie vond de ‘first look’ plaats en wat was dat speciaal. In alle rust kon het bruidspaar elkaar begroeten en samen de dag beginnen met de fotoshoot.

De rest van de dag vond plaats bij een kerkje midden in de natuur en bij De Tuin aan de Kralingse Plassen in Rotterdam. Annemieke en Frank komen graag in de natuur en op rustgevende plekken en het was daarom een hele natuurlijke keuze om hier ook hun trouwdag te vieren. Ook gezelligheid met hun gasten stond voor hen voorop en dat was te merken – wat een liefde, knuffels, tranen, uitbundig gelach: iets waar je mij als bruidsfotograaf erg blij mee maakt.
Frank en Annemieke, bedankt dat ik er voor jullie bij mocht zijn! Het was een prachtige, oprechte, liefdevolle dag en ik wens jullie die oprechtheid, liefde en vrolijkheid ook toe in de rest van jullie huwelijk. Hopelijk tot snel!

 

“Via een vriendin kwamen wij bij Inge terecht. Toen we haar werk via haar website en facebook bekeken, wisten we het gelijk: Wij wilden ook zulke mooie foto’s van onze trouwdag! Inge is een geweldige fotografe! Als wij terug denken aan de tijd voorafgaande aan het huwelijk, heeft Inge ons goed ingelicht, voorbereid en meegedacht. Inge is eerlijk en oprecht en vol passie voor haar vak. Dit gaf ons veel vertrouwen. Op de dag zelf weet Inge zich op een prettige manier tussen de gasten te voegen. Ze was er wel, maar ging onzichtbaar te werk.
We hebben warme herinneringen aan onze ”first look”, we zagen elkaar voor het eerst op de fotolocatie, hier was Inge aanwezig om dit vast te leggen, maar met haar aanstekelijke enthousiasme en ontspannen houding, waren wij zeer relaxed en konden we echt genieten van het eerste moment samen.”
Frank & Annemieke

bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0005bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0004bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0006bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0001bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0011bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0013bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0014bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0015bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0016bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0018bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0020bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0022bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0021bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0024bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0025bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0027bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0026bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0028bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0031bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0029bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0032bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0034bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0030bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0035bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0036bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0037bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0038bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0043bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0042bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0044bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0041bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0045bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0048bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0049Bruiloft bij Tuin van de Vier Windstrekenbruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0057bruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0058Bruiloft bij Tuin van de Vier WindstrekenBruiloft bij Tuin van de Vier Windstrekenbruiloft-in-rotterdam-frank-annemieke_0059Bruiloft bij Tuin van de Vier Windstreken

Trouwlocatie: Kijfhoekkerkje te Zwijndrecht
Locatie voor proosten en taart: Restaurant de Waal te Heerjansdam
Locatie voor diner en feest: Restaurant de Tuin te Rotterdam
Bruidsschoenen: BHLDN
Bruidsjurk: Enzoani Beautiful Bridal collection
Bruidstaart: Sammy’s bakery
Bloemen en bruidsboeket: 4suze te Barendrecht
Trouwpak en schoenen: Konijnendijkmode te Zuid-Beijerland

Gaan jullie binnenkort trouwen? Check mijn beschikbaarheid voor jullie datum via deze link!

 

Vergelijkbare berichten