In augustus fotografeerde ik de bruiloft van Dalco en Lieke. De vrijdag ervoor hadden zij al in besloten kring hun ja-woord aan elkaar gegeven en op deze zaterdag was het groot feest. Die nacht hadden Dalco en Lieke in hotel 717 in Amsterdam overnacht met hun familie en daar begon de bruiloft voor mij op een heel relaxte manier. Terwijl Lieke werd opgemaakt, kon ik in alle rust haar jurk en details fotograferen in het prachtige hotel. Toen ze helemaal klaar was, stond Dalco al onderaan de trap te wachten om zijn mooie bruid te bewonderen en dat was een prachtig moment vol ‘Ooohs’ en ‘aaaahs’. :-)

Na de fotoshoot in het Westerpark reden we in hun eigen old timer naar De Burcht van Berlage, waar de ceremonie plaatsvond. De Burcht is het oudste vakbonds-gebouw van Nederland en een unieke locatie door de historie en de architectuur. En de ceremonie.. Dalco en Lieke, nogmaals: het was zo mooi! Met de muziek die een vriendin verzorgde en de speeches van de trotse moeders, vrienden en vriendinnen, was het een hele persoonlijke ceremonie waar best wat traantjes werden weggepinkt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: persoonlijke woorden zijn waardevol en daarom is het zo mooi om juist op zo’n belangrijke dag woorden van blijdschap en dankbaarheid uit te spreken.

De dag zette zich voort bij de Botanische Tuinen Amsterdam, waar het bruidspaar en ik ons nog even afzonderden voor een kleine shoot terwijl de zon al lager aan de hemel stond. ‘s avonds was er een Walking Dinner, zodat Dalco en Lieke zich tijdens het diner tussen de gasten konden begeven en iedereen hen kon feliciteren. En toen de zon echt onder was, was het tijd voor een knallend feest.

Dalco en Lieke, het was een heerlijke dag en ik vond het een eer om erbij te zijn! Het gaat jullie goed!

Bruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamTrouwen in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamBruiloft in Hotel 717 Prinsengracht AmsterdamTrouwreportage Amstelpark in AmsterdamTrouwreportage Amstelpark in AmsterdamBruiloft Amstelpark in AmsterdamBruiloft De Burcht van Berlage AmsterdamBruiloft De Burcht van Berlage AmsterdamBruiloft De Burcht van Berlage AmsterdamBruiloft De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwen in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwen in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwen in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwen in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamTrouwreportage in De Burcht van Berlage AmsterdamBruiloft in De Burcht van Berlage AmsterdamBruiloft Botanische tuin AmsterdamBruiloft Hortus Botanicus AmsterdamBruiloft Hortus Botanicus AmsterdamBruiloft Hortus Botanicus AmsterdamBruiloft Hortus Botanicus AmsterdamTrouwen Botanische Tuin AmsterdamTrouwen Botanische Tuin AmsterdamTrouwen Botanische Tuin AmsterdamTrouwen Botanische Tuin AmsterdamTrouwen Botanische Tuin AmsterdamTrouwen Hortus Botanicus Amsterdam

Gaan jullie in 2015 trouwen? Ik ben er graag bij! Klik hier en stuur me een mailtje via het contactformulier in het menu en ik mail je alle info!

Deel deze post:

Trouwdatumchecker

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je enthousiast van deze foto's? Vul onderstaand formulier in met meer over jullie plannen en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X