+200

happy couples

in Nederland en daarbuiten

5

Maximaal 5 bruiloften per maand

om elk bruidspaar de volle aandacht te kunnen geven

+130

Aanvragen per jaar

 

10

Gemiddeld aantal
geboekte uren

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En hoe bijzonder is het dat je op die dag de liefde viert met vrienden en familie. Want wanneer heb je nu ál je favoriete mensen bij elkaar? Daar wil je van genieten: van de schaterlach van opa, de knuffel die je jouw moeder geeft na haar geweldige speech en dat geweldige dansfeest aan het eind van de dag.

En dat verhaal, van jullie én de mensen waar jullie om geven, leg ik graag voor jullie! De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland meer dan 200 bruiloften mogen vastleggen ( & still counting. ;-))

Alsof het gisteren was

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Want je wilt niet alleen mooie foto’s, toch? Je wilt foto’s met betekenis, die vertellen hoe jullie dag was.

Het is de schaterlach van opa, dat gezellige moment borrelen met vrienden, je neefjes die stiekem kattenkwaad uithalen tijdens jullie prachtige trouwceremonie in het bos. De emoties, de ongeziene momenten en de liefde tussen jullie en jullie gasten.

Ik vind het daarin belangrijk om ongedwongen en relaxt te werken. Ik zal je dus tijdens de dag ook niet vragen om dingen opnieuw te doen. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

 

Kennismaken

Voordat ik ook maar een foto van jullie maak, leer ik jullie graag kennen, zodat ik weet wat jullie ‘jullie’ maakt en zodat ik jullie verhaal zo eerlijk mogelijk kan vastleggen. Om die reden plan ik altijd een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ook heb ik een aantal voorbeeldalbums die jullie dan kunnen bekijken.

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een beperkt aantal van vijf bruiloften per maand. Met name de maanden april – september zitten snel vol, dus wacht niet te lang met jullie mailtje en vul hier direct het contactformulier in.

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je op deze pagina en op mijn blog vindt, neem dan vooral even contact met me op, zodat ik je kan vertellen wanneer ik nog beschikbaar ben.

Deze bruidsparen gingen jullie voor:

Enorm bedankt voor deze herinnering!

Wauw wauw wauw. We zijn hier op huwelijksreis in Canada omringd door fantastische natuur en toch kunnen we niet stoppen met kijken naar deze foto’s. Bedankt dat je deze dag die voor ons zo bijzonder is geweest, ook zo prachtig hebt kunnen vastleggen. Verrassende hoeken, mooie lichtinval, vrolijke gezichten en heel veel liefde. Enorm bedankt voor deze herinnering die jij voor ons zo eigen hebt vastgelegd.

Uit de kunst

Wat een prachtige foto’s! Hoe mooi je ieders emoties hebt weten te vangen is uit de kunst. We zitten echt te genieten! Ik heb met bewondering gekeken hoe je je vak uitoefent!

Ontzettend bedankt!

Inge’s foto’s zijn mooi, rustig, maar toch heel sprekend vinden. Ze let op detail en dat waarderen we heel erg! Op de dag zelf merkte je bijna niet dat ze foto’s maakte en dat was heel prettig. Het contact was fijn: voor vragen, wijzigingen en advies konden we altijd even mailen. Ook was het fijn om met elkaar naar de albumpreview te kijken en samen aanpassingen te kunnen doen. Uiteindelijk kijken we terug op een mooie relaxte dag met een mooi trouwalbum als resultaat! Nogmaals ontzettend bedankt!

Trots op ons trouwalbum

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd, liet ik Inge’s foto’s aan Jasper zien en ik zei: “Dit is de bruidsfotograaf die ik graag zou willen op onze bruiloft.”

Wij hebben Inge ervaren als een hele fijne fotograaf die de mooie en ontroerende momenten vast heeft gelegd op onze bruiloft! Het trouwalbum laten we trots aan iedereen zien, want deze is prachtig geworden! Inge, bedankt voor de mooie foto’s, we zijn er heel erg blij mee!

Vrolijk en enthousiast

Via vrienden/Facebook zijn wij in contact gekomen met Inge. De stijl van haar foto’s sprak ons erg aan en hierdoor hebben we aan haar gevraagd om onze fotograaf te zijn tijdens onze trouwdag. Inge is als persoon ook heel toegankelijk, vrolijk en enthousiast. Ze heeft echt verstand van zaken.

Fantastisch mooie foto’s

We zijn ontzettend tevreden met de foto’s die Inge heeft gemaakt op onze bruiloft. Ze maakt fantastisch mooie foto’s, niet alleen van jou als bruidspaar, maar ook van je gasten.
Inge is erg spontaan en prettig in de omgang. Daarnaast is ze flexibel en altijd goed bereikbaar. Echt een aanrader!

Rustig en doortastend

Onze weddingplanner ‘VierJeGeluk’ gaf ons het advies om bij Inge langs te gaan voor een oriënterend gesprek. We waren er al snel uit dat zij onze fotograaf moest worden van onze trouwdag. Hier hebben we geen moment spijt van gehad! Haar rustige en doortastende manier van werken hebben we erg gewaardeerd!

Dank je wel voor jouw vertrouwen!

Inge, dankjewel voor het vastleggen van onze bruiloft! De tranen die bij het zien van de foto’s over onze wangen liepen zeiden meer dan genoeg. Je hebt niet alleen ons gefotografeerd, maar ook onze vrienden en familie op een prachtige manier vastgelegd. Al die emoties die we terug zien in de foto’s zijn ontzettend bijzonder en waardevol. Dankjewel dat je vertrouwen had in onze bruiloft en je zo’n fijn, lief mens bent waarbij we ons snel op ons gemak voelden!

Attent en creatief

“Inge straalt veel rust en ontspanning uit tijdens het fotograferen. Dit zorgt ervoor dat wij helemaal ons zelf konden zijn en er daardoor prachtige foto’s ontstonden. Ook in de fase na de bruiloft is Inge attent en creatief. Het album is prachtig geworden!”

Grappig, ontroerend en een scherpe blik

“Lieve Inge, hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s! Joost en ik zijn helemaal enthousiast!!! Je hebt onze dag op een ontzettend mooie manier vastgelegd – grappig, ontroerend en met een scherpe blik voor de kleine details.”

Een blijvend aandenken

“De foto’s en het album geven onze beleving van de trouwdag prachtig weer. Een blijvend aandenken. Inge fotografeert onzichtbaar; je hebt amper door dat ze er is. Toch weet ze alle mooie momenten vast te leggen.”

De foto’s zijn schitterend!

“We zochten een fotograaf die emoties vastlegt en onzichtbaar te werk gaat, zodat we spontane foto’s kregen. En dat is meer dan gelukt! Wat was het gezellig en het maken van de foto’s verliep zo soepel!”

Iedereen is enthousiast

We zijn ontzettend blij met de foto’s en iedereen die de foto’s ziet is super enthousiast! De foto’s zijn precies zoals we ze verwacht hadden van Inge. Fris, romantisch en spontaan! Ik ben elke dag nog blij dat wij voor haar hebben gekozen!

Lees hier meer ervaringen

Investering

De investering voor een bruidsreportage in 2020 begint bij 1495 euro voor 6 uur fotografie.

+ Een uitgebreid kennismakingsgesprek bij mij op kantoor of via Skype/FaceTime

 

+ Binnen één week na de bruiloft een preview van de hoogtepunten van jullie dag

 

+ Een selectie van minimaal 300 foto’s, zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt

 

+ Foto's in hoge resolutie en zonder watermerk

 

+ Een prachtige online HD slideshow

 

+ Een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden

 

Wil je graag meer zien? Bekijk hier mijn meest recente trouwreportages:

MEER ZIEN
Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.