+200

happy couples

in Nederland en daarbuiten

5

Maximaal 5 bruiloften per maand

om elk bruidspaar de volle aandacht te kunnen geven

+130

Aanvragen per jaar

 

12

Gemiddeld aantal
geboekte uren

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En hoe bijzonder is het dat je op die dag de liefde viert met vrienden en familie. Want wanneer heb je nu ál je favoriete mensen bij elkaar? Daar wil je van genieten: van de schaterlach van opa, de knuffel die je jouw moeder geeft na haar geweldige speech en dat geweldige dansfeest aan het eind van de dag.

En dat verhaal, van jullie én de mensen waar jullie om geven, leg ik graag voor jullie! De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland meer dan 200 bruiloften mogen vastleggen ( & still counting. ;-))

Alsof het gisteren was

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Want je wilt niet alleen mooie foto’s, toch? Je wilt foto’s met betekenis, die vertellen hoe jullie dag was.

Het is de schaterlach van opa, dat gezellige moment borrelen met vrienden, je neefjes die stiekem kattenkwaad uithalen tijdens jullie prachtige trouwceremonie in het bos. De emoties, de ongeziene momenten en de liefde tussen jullie en jullie gasten.

Ik vind het daarin belangrijk om ongedwongen en relaxt te werken. Ik zal je dus tijdens de dag ook niet vragen om dingen opnieuw te doen. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

 

Kennismaken

Voordat ik ook maar een foto van jullie maak, leer ik jullie graag kennen, zodat ik weet wat jullie ‘jullie’ maakt en zodat ik jullie verhaal zo eerlijk mogelijk kan vastleggen. Om die reden plan ik altijd een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ook heb ik een aantal voorbeeldalbums die jullie dan kunnen bekijken.

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een beperkt aantal van vijf bruiloften per maand. Met name de maanden april – september zitten snel vol, dus wacht niet te lang met jullie mailtje en vul hier direct het contactformulier in.

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je op deze pagina en op mijn blog vindt, neem dan vooral even contact met me op, zodat ik je kan vertellen wanneer ik nog beschikbaar ben.

Deze bruidsparen gingen jullie voor:

Lees hier meer ervaringen

Investering

De investering voor een bruidsreportage begint bij 1695 euro voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief:

+ Een uitgebreid kennismakingsgesprek bij mij op kantoor of via Skype/FaceTime

 

+ Binnen één week na de bruiloft een preview van de hoogtepunten van jullie dag

 

+ Een selectie van minimaal 300 foto’s, zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt

 

+ Foto's in hoge resolutie en zonder watermerk

 

+ Een prachtige online HD slideshow

 

+ Een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden

 

Het product waarvan ik altijd hoop dat elk bruidspaar zal kiezen, is een professioneel ontworpen trouwalbum. Een album vertelt het verhaal zoals geen ander product dit kan vertellen. Het vertelt het verhaal van de start van jullie huwelijk met de mensen die je het meest lief hebt.

Het is een boek dat je er elke keer weer bij kunt pakken - wanneer je een jubileum viert, maar ook wanneer het iets minder gaat en je de fijne herinneringen wilt ophalen aan één van de mooiste dagen van jullie leven. Een trouwalbum is een investering voor altijd en een boek wat naar elk huis meeverhuist. Een echt familiebezit. En zeg nou zelf, samen het album doorbladeren is een stuk romantischer dan swipen over de iPad, toch? ;-)

LEES MEER