"Long after the flowers have died, the last dance, after the cake has been eaten,
the only thing that remains is your photography. It’s a legacy that you
pass down to future generations." - Jerry Ghionis

Jullie gaan trouwen, yayy gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuke periode en je hoofd loopt waarschijnlijk over met plannen en ideeën. Jullie bruiloft is een dag om te genieten, de dag waarop je elkaar voor altijd trouw belooft. De dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die je lief is. En dat verhaal, dat wil je graag laten vastleggen door een professionele fotograaf.

En dat doe ik graag voor jullie! De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland ruim 180 bruiloften mogen vastleggen ( & still counting. ;-))

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Het is de schaterlach van opa, dat gezellige moment borrelen met vrienden, de prachtige ceremonie in het bos. Ik zoek naar de emoties, de details, de momenten en de liefde tussen jullie en jullie gasten. Vaak hoor ik dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

 

Kennismaken

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je hier op de website vindt, neem dan vooral even contact met me op, zodat we met elkaar kunnen kijken of jullie datum nog beschikbaar is. Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een maximum van vijf bruiloften per maand. Met name de populaire trouwmaanden zitten snel vol, dus wacht niet te lang met het mailtje over jullie plannen voor jullie bruiloft.

Tijdens het kennismakingsgesprek kletsen we verder over jullie bruiloft, kijk ik met je mee naar de dagplanning en zoeken we ook samen naar een fotolocatie – een locatie die bij jullie past.  De afgelopen jaren ben ik op zoveel mooie plekken geweest (Nederland is zo mooi!), dat ik jullie daar graag bij help. Ook als je vragen hebt, of op zoek bent naar toffe leveranciers en adresjes, help ik je natuurlijk graag verder.

 

Investering

De investering voor een bruidsreportage in 2019 + 2020 begint bij 1495 euro voor 6 uur fotografie.

+ Een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor
of via Skype/FaceTime

+ Binnen één week na de bruiloft een preview
van de hoogtepunten van jullie dag

+ Een selectie van minimaal 300 foto’s,
zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt

+ Een prachtige online HD slideshow

+ De selectie foto's in een online galerij
om te delen met jullie familie & vrienden

+ 180

bruiloften vast mogen leggen

in Nederland en daarbuiten

5

Bruiloften per maand

om elk bruidspaar de volle aandacht te kunnen geven

+ 130

aanvragen per jaar

10

Gemiddeld aantal
geboekte uren

Wil je graag meer zien? Bekijk hier mijn meest recente trouwreportages:

Menu