Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En hoe bijzonder is het dat je op die dag de liefde viert met vrienden en familie. Want wanneer heb je nu ál je favoriete mensen bij elkaar? Daar wil je van genieten: van de schaterlach van opa, de knuffel die je jouw moeder geeft na haar geweldige speech en dat geweldige dansfeest aan het eind van de dag.

En dat verhaal, van jullie én de mensen waar jullie om geven, leg ik graag voor jullie! De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland ruim 200 bruiloften mogen vastleggen ( & still counting. ;-))

Storytelling

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Je wilt niet alleen mooie foto’s: je wilt foto’s met betekenis.

Want ken je dat gevoel dat je krijgt als je door oude foto’s bladert? De momenten waar je zorgeloos was en deed wat je wilde? Het is alsof je terug in de tijd gaat en alle emoties en herinneringen komen razendsnel weer terug. Zo wil ik dat mijn foto’s je laten voelen. Elke keer dat je ze doorbladert, zullen ze je eraan herinneren hoe je je voelde op die momenten, de liefde die anderen voor jou hebben en jij voor hen. Omdat uiteindelijk momenten met je favoriete mensen het belangrijkste zijn.

Ik vind het daarin belangrijk om ongedwongen en relaxt te werken. Ik regisseer tijdens momenten als de ceremonie dus niets en zal je ook niet vragen om momenten overnieuw te doen. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

Kennismaken

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een maximum van vijf bruiloften per maand. Met name de maanden april – oktober zitten snel vol, dus wacht niet te lang met jullie mailtje en vul hier direct het contactformulier in. Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je op deze pagina en op mijn blog vindt, neem dan vooral even contact met me op, zodat ik je kan vertellen wanneer ik nog beschikbaar ben.

Voordat ik ook maar een foto van jullie maak, leer ik jullie graag kennen, zodat ik weet wat jullie ‘jullie’ maakt en zodat ik jullie verhaal zo eerlijk mogelijk kan vastleggen. Om die reden plan ik altijd een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar leren kennen en over jullie bruiloft kunnen kletsen. Ook heb ik een aantal voorbeeldalbums die jullie dan kunnen bekijken.

 

Investering

De investering voor een bruidsreportage in 2020 begint bij 1495 euro voor 6 uur fotografie.

+ Een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor
of via Skype/FaceTime

+ Binnen één week na de bruiloft een preview
van de hoogtepunten van jullie dag

+ Een selectie van minimaal 300 foto’s,
zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt

+ Een prachtige online HD slideshow

+ De selectie foto's in een online galerij
om te delen met jullie familie & vrienden

 

+ 200

happy couples

in Nederland en daarbuiten

5

Bruiloften per maand

om elk bruidspaar de volle aandacht te kunnen geven

+130

Aanvragen per jaar

 

10

Gemiddeld aantal
geboekte uren

Wil je graag meer zien? Bekijk hier mijn meest recente trouwreportages:

MEER ZIEN

 

Contactgegevens

Inge Kooiman Fotografie

Kweepeer 41
2771NW Boskoop

E-mail: info@ingekooiman.nl

Telefoonnummer: 06 44 66 38 27

Privacyverklaring

Gaan jullie trouwen in 2020? Check nu mijn beschikbaarheid!
Hello. Add your message here.