Bruidsfotografie vol authentieke en liefdevolle herinneringen

Warm, Puur, kleurrijk en vooral: ongeposeerd

1 36

Foto's die de schoonheid van jullie liefde laten zien, ongeposeerd en vol eerlijke momenten. Met emotie, een tikkeltje humor en veel warmte. Voor bruidsparen die zich willen herinneren hoe momenten voelden.

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten. Want je wilt niet alleen mooie foto’s, toch? Je wilt foto’s met betekenis, die vertellen hoe jullie dag was. Vol emotie en warmte.

Ik vind het daarin belangrijk om ongedwongen en relaxt te werken. Ik zal je dus tijdens de dag ook niet vragen om dingen opnieuw te doen. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En hoe bijzonder is het dat je op die dag de liefde viert met vrienden en familie. Want wanneer heb je nu ál je favoriete mensen bij elkaar? Daar wil je van genieten: van de schaterlach van opa, de knuffel die je jouw moeder geeft na haar geweldige speech en dat geweldige dansfeest aan het eind van de dag.

En dat verhaal, van jullie én de mensen waar jullie om geven, leg ik graag voor jullie vast! De afgelopen 10 jaar heb ik in binnen- en buitenland meer dan 300 bruiloften mogen vastleggen (& still counting. ;-))

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Drie dingen die voor jullie en voor mij belangrijk zijn:

Foto's zijn bedoeld om te koesteren, te bewaren, te beleven en door te geven

En niet alleen om mooi te zijn in je instagramfeed :-)

Er is echt geen betere manier om foto's te bekijken dan op print en ik ben dan ook zo trots op de trouwalbums en wall-art die ik lever: handgemaakt en van de hoogste kwaliteit binnen de trouwbranche.

Of het nu een trouwalbum is of een foto aan de muur: het afdrukken van jullie foto's is een investering voor altijd en een boek wat naar elk huis meeverhuist: een echt familiebezit.

Meer info

Lees meer reviews

Wil je meer portfolio bekijken?

02.

01.

04.

03.

Of direct kennismaken?

Voordat ik ook maar een foto van jullie maak, leer ik jullie graag kennen, zodat ik weet wat jullie ‘jullie’ maakt en zodat ik jullie verhaal zo eerlijk mogelijk kan vastleggen. Om die reden plan ik altijd een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ook heb ik een aantal voorbeeldalbums die jullie dan kunnen bekijken.

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een beperkt aantal van vier tot vijf bruiloften per maand. Met name de maanden april – september zitten snel vol, dus wacht niet te lang met jullie mailtje en vul hier direct het contactformulier in. 

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je op deze pagina en op mijn blog vindt, neem dan direct contact met me op, zodat ik je kan vertellen wanneer ik nog beschikbaar ben.

Trouwreportages starten vanaf 1995 euro voor 6 uur fotografie. Dit is altijd inclusief:
+ Een uitgebreid kennismakingsgesprek
+ Binnen één week na de bruiloft een kleine preview van de hoogtepunten van jullie dag
+ Een selectie van minimaal 300 foto’s, zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt
+ Foto's in hoge resolutie en zonder watermerk
+ Een prachtige online HD slideshow
+ Een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden

Neem contact op

Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is?

X