|

Bruidsfotografie is meer dan foto’s maken

Ik moest echt lachen toen ik deze foto voor het eerst zag – je moet goed kijken, maar achter het bruidsboeket zit dus mijn camera. Blijkbaar fotografeer ik dus zo bruiloften, haha!

Tegelijkertijd zegt deze foto ook weer alles.

Want het laat zien wat de basis van mijn werk is: mijn bruidsparen op de best mogelijke manier van dienst zijn, door beelden te maken die generaties lang zullen worden doorgegeven. Mijn werk staat voor het het vastleggen van de warme momenten van een bruiloft – de knuffel van je beste vriendin, de trotse blik van je vader wanneer hij je weggeeft… Beelden die je echt iets laten voelen en je terugbrengen naar een bepaald moment in de tijd. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. 

Bruidsfotografie is meer dan foto’s maken.

Bruidsfotograaf zijn betekent voor mij daarom ook veel meer dan alleen maar foto’s maken. Het betekent ook dat ik je voor je trouwboeket zorg of je sluier fix wanneer deze is uitgezakt. Ik weet precies hoe de knoopjes van je jurk het beste dicht kunnen, als je moeder het ‘s ochtends ineens niet meer weet. Ik heb bruiden met hun jurk geholpen op het toilet (been there, done that ?), ik geef je een knipoog tijdens de ceremonie om de zenuwen even te laten ontdooien… ?

Want het gaat niet om mij of dat ik toffe beelden voor mijn portfolio schiet. Het enige wat mijn doel is, is een onvergetelijke dag voor jullie en onvergetelijke herinneringen in een trouwalbum dat nog generaties lang wordt doorgegeven.

 

Boekingen voor 2019

De eerste boekingen voor 2019 staan alweer in mijn agenda. Wil je dat ik ook jullie bruiloft kom fotograferen? Stuur me een mailtje via het contactformulier en vertel me meer over jullie plannen!

Vergelijkbare berichten