|

Leverancier op Bruidsbeurs Jullie Feestje

Bruidsbeurs Jullie Feestje in de schaapskooi in Ottoland

Wie mij op Facebook volgt, wist het al: ik kan jullie trots vertellen dat ik leverancier ben op de bruidsbeurs Jullie Feestje!

Jullie Feestje is een originele, stijlvolle trouwbeurs die op 9 en 10 oktober gehouden wordt. Twee dagen lang zijn daar de leukste leveranciers te vinden die barsten van de creativiteit en passie voor hun werk. Bloemisten, weddingplanners, vistagisten, videografen, fotografen en nog veel meer. En ik ben heel blij dat ik er ook bij ben, mijn hoofd zit vol met mooie plannen!

Meer info vind je op de website van Jullie Feestje. Hier kun je ook tickets kopen!

Bruidsbeurs Jullie Feestje in de schaapskooi in Ottoland

Bruidsbeurs Jullie Feestje in de schaapskooi in Ottoland

Styling & concept: Vier je Geluk en Feline Weddings
Bloemen: Mullers Floral Art
Sweet table: Gebakkerij
Fotografie: Inge Kooiman Fotografie

Ben jij er ook bij op 9 en 10 oktober om inspiratie op te doen? Laat me het bij de comments weten en kom even langs bij mijn stand om hoi te zeggen!

Vergelijkbare berichten