Baby Mees

Newbornfotografie in Waddinxveen

Deze koudere dagen zijn perfect voor knusse binnenshoots en newbornfotografie. Marije dacht daar net zo over en ze mailde mij dat ze graag een shoot zou willen met haar drie mannen. En zo stond ik een aantal weken geleden bij dit mooie gezinnetje op de stoep. Baby Mees moest even wennen aan alle aandacht en de camera, maar grote broer Luuk vond het heerlijk om even als stand-in te fungeren en haalde maar wat graag al zijn kunsten uit voor de camera. :) Tijd voor wat foto’s op de blog!

newborn-waddinxveen_0006.jpgNewbornfotografie in WaddinxveenNewbornfotografie in Waddinxveennewborn-waddinxveen_0008.jpgNewbornfotografie in WaddinxveenNewbornfotografie in Waddinxveennewborn-waddinxveen_0001.jpgNewbornfotografie in Waddinxveennewborn-waddinxveen_0013.jpgNewbornfotografie in Waddinxveennewborn-waddinxveen_0016.jpgnewborn-waddinxveen_0015.jpgnewborn-waddinxveen_0007.jpg

Willen jullie deze winter ook foto’s van jullie gezin laten maken? Neem contact met mij op via het contactformulier voor meer informatie over mijn werkwijze en prijzen!

Vergelijkbare berichten