Slideshow – Roel & Lisette

Volgens de Italianen brengt regen op je bruiloft geluk, maar geen bruidspaar hoopt natuurlijk op regen. En al helemaal niet wanneer je op het strand trouwt. 2018 was een jaar met weinig regenachtige dagen, maar het blijft natuurlijk altijd spannend. Het weer laat zich niet voorspellen.

Regen op je bruiloft

De buienradar zag er goed uit voor de bruiloft van Roel en Lisette, er kwam maar één wolkje aan. Wat we niet hadden voorspeld, was dat deze wolk bleef hangen boven Den Haag en de rader elke 10 minuten weer iets anders aan gaf. Werd het nu wel of niet droog? Kon er nu wel of niet op het strand getrouwd worden? Of zou de ceremonie naar binnen verplaatst moeten worden? En hoe zou dat dan moeten met de groepsfoto’s? Zouden de gasten wel droog kunnen aankomen bij de strandtent?

Het zorgde bij iedereen voor heel wat gedachten. Van ontkenning (“Ik geloof er niks van dat die bui echt blijft hangen”), naar onderhandelen (“Als we maar buiten kunnen trouwen, de rest maakt ons niets uit”) tot acceptatie (“Het is goed zo. Onze vrienden en familie zijn er, we gaan trouwen en dat is het belangrijkst. We gaan er een geweldig feest van maken!”)

En het bleef voor het grootste gedeelte van de dag regenen, maar wat wérd het een feest! Deze bruiloft is echt het bewijs dat je een geweldig feest kunt vieren, ondanks dat het de hele dag giet van de regen! Er waren zulke speciale momenten, die er bij mooi weer niet waren geweest. Zo stuitten we tijdens de fotoshoot (op zoek naar een droge plek) op de voormalig Amerikaanse ambassade en is dat een hele toffe, grafische foto geworden (en als je goed kijkt, is er nog iets meer dat te maken heeft met ambassades! Tip: het is geel… :-)). En de gekleurde zonnebrillen voor alle gasten, zorgden door de regen nu voor grappige momenten en foto’s. Gelukkig zagen we ‘s middags de lucht ook heel even opklaren en hebben we nog een aantal groepsfoto’s op het terras kunnen maken. Geluksmomentje!

Ik vond het echt zo tof om te zien dat deze grijze, donkere dag zo vreugdevol was! Ondanks de regen was de bruiloft van Roel en Lisette echt één van de meest vreugdevolle bruiloften die ik in 2018 heb geschoten en dat vond ik prachtig om te zien! Laat je pret dus niet bederven door iets waar je totaal geen invloed op hebt. :-)

Slideshow

Elke bruiloft lever ik af met een online galerij en een slideshow met daarin de absolute hoogtepunten van de dag. De slideshow van Roel en Lisette kun je hieronder bekijken. 3 minuten en 31 seconden vol liefde, hilariteit, zonnebrillen en als hoogtepunt een geweldig feest!

Lieve Roel en Lisette, wat een geweldige dag en ik ben blij dat ik jullie verhaal mocht vertellen!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

    BLOGCATEGORIEËN:

    Inge Kooiman Fotografie - Kweepeer 41 2771NW Boskoop - info@ingekooiman.nl - 06 44 66 38 27

    Privacyverklaring