De favoriete foto’s van Marnix & Jacqueline

Het leek me leuk om eens een blog te schrijven met de favoriete foto’s van een bruidspaar: wat is de foto die er voor hen echt uitspringt? In deze blog delen Marnix en Jacqueline hun favoriete foto en waarom deze hun lievelings is!

favoriet-marnix-jacqueline-bruiloft-rotterdam_0001.jpg
Jacqueline: “Weken voor onze bruiloft hebben alle hoekjes en gaatjes van ons ‘eiland’ opgezocht voor mooie fotolocaties. Toen we op onze trouwdag met jou op stap gingen, liepen we via het parkje achter ons huis naar ‘onze eerste locatie’. Deze foto maakte jij dus onderweg. Zo mooi. Ontspannen genieten wij. Met prachtige bloesem achter ons. Ik word heel blij als ik naar deze foto kijk.”

favoriet-marnix-jacqueline-bruiloft-rotterdam_0003.jpg
Marnix: “De dag was toch best spannend, terwijl onze hele dag (qua programma) eigenlijk heel relaxed was. Op dit moment tijdens de trouwceremonie viel alles op z’n plek. We genieten met volle teugen van deze dag, dit moment. Samen met iedereen die ons dierbaar is.”

favoriet-marnix-jacqueline-bruiloft-rotterdam_0002.jpg

” Je vroeg ons om beiden 1 foto te kiezen, maar ik heb een extra foto en ik hoop dat hier ruimte voor kunt maken. Gert-Jan is onze zwager – getrouwd met zus Ina – en hij is heel ernstig ziek. Deze foto herinnert ons aan zijn gulle lach, humor die hij heeft en het plezier in het leven, wat voor hem belangrijk is. Hij is onze held!”

Deze reportages vind je vast ook leuk:

Dromer, romanticus, perfectionist, altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken, auteur van 'Genieten met je ogen open'

BLOGCATEGORIEËN:

PUBLICATIES:

Menu