Fijne vaderdag – vaders op bruiloften

Een van de mooie dingen aan mijn werk is dat ik een familie mag ‘binnenvallen’ en er op hele intieme momenten bij mag zijn. Op bruiloften mag ik even een kijkje nemen in families, een beetje van de onderlinge band proeven en dat vastleggen. Een hand, een knuffel of een trotse blik, het zijn de dingen die je vast wilt houden en wilt bewaren.

Vandaag op Vaderdag deel ik graag een blog met mooie momenten tussen bruidsparen en hun (schoon)vaders. Bruidsfotografie is voor mij niet zomaar ‘op het knopje klikken’, ik ben de hele bruiloft op zoek naar momenten die voor het bruidspaar belangrijk zijn. Door zo een bruiloft in te gaan, maakt dat ik zelf ook iets voel bij de beelden die ik schiet, omdat je (in een hele korte periode) een band opbouwt met het bruidspaar en hun gasten.

Ik heb een aantal beelden uitgezocht die me raakten en iets met me deden. Sommigen omdat het een onverwacht blij en trots moment was, waar ik op kon inspringen. Andere beelden omdat ik weet hoeveel de foto voor het bruidspaar betekent.

Fijne vaderdag!

Fotoserie - vader op bruiloft

De bruiloft van Job en Mieneke was een hele fijne dag en ik ben blij dat ik dit beeld schoot. Je ziet Job en Mieneke elkaar feliciteren bij hun avondceremonie en terwijl ik dé kusfoto schoot, gingen mijn ogen ook als een razende door de zaal om te kijken hoe hun gasten reageren. En daar zat hij, trotse vader. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft

Deze vader wist wel hoe je een feestje viert. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft
Een ochtendmomentje, Loek werd geholpen door zijn vader en aanstaande schoonvader. Stropdassen blijven iets lastigs. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft
Dit vond ik een mooi moment: tijdens het felicitatiemoment feliciteerde de vader van de bruid zijn schoonzoon. De stralende blikken en het meisje rechts maken het beeld compleet.

Fotoserie - vader op bruiloftg

Toen ik met Wilco en Shannon de details voor hun bruiloft doorsprak, vertelden ze mij dat er de afgelopen tijd veel was gebeurd en dat het zelfs heel spannend was geweest of Shannon’s vader wel bij de bruiloft kon zijn. Maar hij was er! En hoe! Wat was het een kippenvelmoment toen hij haar weggaf. Die trotse blik!

Fotoserie - vader op bruiloft

Nog een trotse blik. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft

En nog een trotse vader.

Fotoserie - vader op bruiloftFotoserie - vader op bruiloft

Blijheid. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft

Vaak zijn de ouders ook getuigen, mooi moment!

Fotoserie - vader op bruiloft
Fotoserie - vader op bruiloft
Fotoserie - vader op bruiloft
Fotoserie - vader op bruiloft
Fotoserie - vader op bruiloft

Isabelle’s vader mocht haar op de ochtend van de bruiloft voor het eerst in haar trouwjurk bewonderen. Die blik! Daarna begeleidde hij haar naar Pieter en daar zegt Isabelle’s blik genoeg. :-)

Fotoserie - vader op bruiloft
Een foto zonder dat hij het doorhad.

Fotoserie - vader op bruiloft

Even de trouwauto checken, dat is belangrijker dan de corsage, right? ;-)

Fotoserie - vader op bruiloft
Je ziet het, ontzettend trots.

Fotoserie - vader op bruiloft
Het binnenkomstmoment is vaak een momentje wat ineens heel spannend is. Maar: neem er de tijd voor, zoals deze vader deed! Prachtig!

Fotoserie - vader op bruiloftFotoserie - vader op bruiloftFotoserie - vader op bruiloft

Niet alle vaders wonen dichtbij. Zoals de vader van Devesh uit India.

Fotoserie - vader op bruiloftSpeeches, even herinneringen ophalen aan vroeger toen je nog een klein meisje was.

Fotoserie - vader op bruiloft

Zegt genoeg. :-)

Fotoserie - vader op bruiloftMooi, ook hier werd de tijd genomen bij het weggeven van de bruid.

Fotoserie - vader op bruiloft

Machtig binnenkomstmoment in de Sint-Janskerk in Gouda.

Fotoserie - vader op bruiloft

Soms zeggen daarom details genoeg.

Fotoserie - vader op bruiloft

Dit beeld schoot ik op de bruiloft van Cornel en Hanneke. Ik wilde eigenlijk het moment tussen Cornel en zijn zusje pakken, maar ineens zag ik een hand onderin mijn zoeker verschijnen. Dat zorgde ervoor dat ik wist dat ik een stapje achteruit moest doen en toen verscheen dit beeld door mijn zoeker. Een bijzonder moment tussen vader en zijn kinderen, waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg.

En ik hoop dat deze blog ook een glimlach op jouw gezicht heeft gebracht. :-) Wil je meer informatie over mijn werkwijze en of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Altijd een kleurtje op mijn nagels, getrouwd met Joris, boekenwurm, liefhebber van de Italiaanse keuken & auteur van 'Genieten met je ogen open'

Menu